AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu Açıklaması

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol'da Memur-Sen üyeleriyle bir araya geldi.

13.12.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol'da Memur-Sen üyeleriyle bir araya geldi.

Türkoğlu, Dörtyol Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, eğitimin insana ve ülkenin istikbaline yönelik yapılmış en mühim ve karlı yatırım aracı olduğunu belirtti.

Nitelikli insan gücüne sahip toplumların muasır medeniyetler ölçeğinde yerini alacağını ifade eden Türkoğlu, "Eğitime verilen önem ve değer o ülkenin sosyal ve ekonomik kalkınmasının en önemli gücünü teşkil eder. AK Parti Türkiye'de eğitim alanında en büyük kalkınma hamlesinin mimarıdır. Eğitime bütçeden en fazla pay, yine AK Parti hükümeti döneminde ayrılmıştır" dedi.

Türkoğlu, Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerinin eğitimin altyapısı ve ihtiyaçların karşılanması konusunda büyük gayretlerde bulunduğunu kaydetti.

Sorunsuz bir eğitimin yapılabilmesi için çalıştıklarını vurgulayan Türkoğlu, bölgedeki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare halinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Toplantıda Memur-Sen Dörtyol Şube Başkanı Mustafa Düzenli sendikalarının hazırladığı çeşitli konuları içeren bilgilendirme dosyasını Türkoğlu'na verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement