AK Parti Hatay Milletvekilleri Davul-zurna ile Karşılandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Hatay Milletvekilleri Davul-zurna ile Karşılandı

AK Parti Hatay Milletvekilleri Davul-zurna ile Karşılandı

1 Kasım Genel Seçimleri sonrası ilçeye gelen AK Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Fevzi Şanverdi ve Hacı Bayram Türkoğlu Erzin’de davul-zurna ile karşılandı.

07.11.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım Genel Seçimleri sonrası ilçeye gelen AK Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Fevzi Şanverdi ve Hacı Bayram Türkoğlu Erzin'de davul-zurna ile karşılandı.

Erzin'e gelen milletvekilleri, AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan çok sayıda partiliyle önce ayrı ayrı tokalaştı, ardından da birer konuşma yaparak verilen desteklerden dolayı Erzinlilere teşekkür ettiler.

"Ankara'ya 5'i bir yerde gönderiyoruz" diyen AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ, "Allah'a hamdolsun milletimizden aldığımız güç ile yeniden iktidar olduk. Milletimiz, kavgaya, kargaşaya ve kaosa itibar göstermedi, yiğidin hakkını yiğide verdi. Artık bundan sonara önümüze bakacağız. Hedefimizde 3 yıl sonra belediye başkanlığı, 4 yıl sonra ise genel seçimler var. Bundan dolayı ilk günkü vatan ve görev aşkı ile 2023'lere partimizi şahlandırmalıyız" dedi.

İlçe Başkanı Mithat Bozdağ'ın konuşmasının ardından Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, milletvekili Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Fevzi Şanverdi ve Hacı Bayram Türkoğlu birer konuşma yaptı.

7 konuşmaların ardından hep birlikte Dörtyol AK parti İlçe Başkanlığını yolunu tuttular. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Hatay Milletvekilleri Davul-zurna ile Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement