AK Parti Heyeti Kızıltepe'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyeti Kızıltepe'de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Heyeti Kızıltepe\'de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Kızıltepe’de STK, ODA temsilcileri ile ilçedeki bazı bölge alimleriyle bir araya geldikten sonra, patlama yerinde incelemelerde bulundu.

01.09.2015 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Kızıltepe'de STK, ODA temsilcileri ile ilçedeki bazı bölge alimleriyle bir araya geldikten sonra, patlama yerinde incelemelerde bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla son zamanlarda yaşanan olayları yerinde incelemek üzere Mardin'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül başkanlığındaki heyet Kızıltepe' ye bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk önce Kızıltepe Ticaret Borsası toplantı salonunda STK ve ODA başkanlarıyla bir araya gelen Gül, daha sonra yol üzerinde bulunan esnaflarla sohbet ettikten sonra PKK'lılar tarafından yapılan bombalı saldırı sonucu 10 polis 24 kişinin yaralandığı patlama yerinde incelemelerde bulundu.

Hacı Abdurrahman Doğru camisinde bazı bölge alimleriyle bir araya gelen Gül, Daha sonra AK Parti ilçe başkanlığı ziyaret ettikten sonra yengesi vefat eden HÜDAPAR Dış ilişkilerden sorumlu genel idare kurulu üyesi Mahmut Kılınç'a taziyesine ziyaretinde bulunarak ilçeden ayrıldı.

Patlama yerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül şunları söyledi:

"Kızıltepe ticaret tarım ve sanayi arasında çok önemli bir şehir merkezi bu arada hem esnafımızla hem vatandaşımızla hemde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldik. Amacımız, çözüm süreciyle ilgili gelinen nokta ve son yaşanan hadiselerle ilgili bölge halkının vatandaşlarımızın kanaatlerini almak partimizin düşüncelerini aktarmak bu vesileyle kızıltepeyle bir araya geldik. Vatandaşlarımızın çözüm sürecinin şuana kadar ak partinin attığı adımlardan ve bu anlamdaki iradenin şu ana kadar getirmiş olduğu süreçten memnuniyetiyle ifadelerini duyduk. Yapılan operasyonlar ve kamu düzenini korumayla ilgili atılan adımlardan memnuniyetini duyduk. Bu konularda vatandaşlarımızla beraber olduğumuz içinde büyük bir mutluluk duyduk.

Maalesef terör örgütünün burada uzaktan kumandayla patlattığı bir vakıayı yerinde görmek üzere geldik. Çok büyük bir vakıa hamdolsun sadece polislerimizin ve vatandaşlarımızın yaralanmasıyla sonuçlandı. Rabbim muhafaza eylesin gerçekten terörün ne kadar insan hayatı için çekilmez olduğu gösteriyor. Hayati insan yaşamıyorsa özgürlük yoktur. Biz hem yaşam hakkını özgürlük demokrasi hem de kamu düzenini koruyacak adımları atmaya devam edeceğiz. Terörle mücadele devam edecek amaç vatandaşlarımızın huzurunu korumak huzur ve demokrasiyi korumak için her türlü adımları atmaya devam edeceğiz."

Açıklamanın ardından, Hacı Abdurrahman Doğru Camisi'nde bazı bölge alimleriyle bir araya gelen Gül, AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret ettikten sonra yengesi vefat eden HÜDAPAR Dış ilişkilerden sorumlu genel idare kurulu üyesi Mahmut Kılınç'a taziyesine ziyaretinde bulundu. AK Parti heyetini HÜDAPAR Dış ilişkilerden sorumlu genel idare kurulu üyesi Mahmut Kılınç Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman ve İlçe Başkanı Burhan Aydın karşıladı. Gül taziye ziyaretinin ardından Kızıltepe'den ayrılarak Mardin'e geçti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyeti Kızıltepe'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement