AK Parti Heyeti Sason'da - Son Dakika
Güncel

AK Parti Heyeti Sason'da

Eski AK Parti Muş Milletvekili Batman İl Koordinatörü Muzaffer Çakar başkanlığındaki AK Parti heyeti, AK Parti Sason İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

05.03.2016 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski AK Parti Muş Milletvekili Batman İl Koordinatörü Muzaffer Çakar başkanlığındaki AK Parti heyeti, AK Parti Sason İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Eski AK Parti Muş Milletvekili Batman İl Koordinatörü Çakar, AK Parti 6. Bölge Gençlik Kolları Koordinatörü Muhammet Aksoy, Batman AK Parti İl Başkanı Diyadin Uçar ve beraberindekiler Sason'a gelerek AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Parti Binası önünde Sason AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve diğer partililer tarafından karşılanan heyet, daha sonra parti binasına geçerek partililer ile kısa bir görüşme yaptı.

Çakar, partililere hitaben yaptığı kısa konuşmada HDP'nin bölgede izlediği siyasete değinerek, HDP'nin kan ve gözyaşından beslenen bir parti olduğunu belirtti.

HDP'nin, bölgeye sadece göz yaşı ve kaos verme çabaları içinde olduğunu dile getiren Batman İl Koordinatörü Çakar, şöyle konuştu:

"AK Parti Hükümeti, bölge halkının yanında olmaya devam edecektir, HDP'nin bölgeye verdiği zararları AK Parti Hükümeti onarıyor, AK Parti Hükümeti, bölgeye kardeşlik tohumları ekerken birileri bölge halkı arasına nifak sokmaya çalışıyor. Artık bu halk gerçekleri görüyor. HDP, istediği gibi bölge halkına zarar veremeyecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Heyeti Sason'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement