AK Parti Heyeti ve Başkanlar, Ferhadiye Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyeti ve Başkanlar, Ferhadiye Mahallesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti ve Başkanlar, Ferhadiye Mahallesi\'ni Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi AK Parti İlçe Başkanı Osman Güder, Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri Ferhadiye Mahallesinde Kozkökü Camiinde kılınan teravih namazı sonrası bir araya geldi.

08.07.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi AK Parti İlçe Başkanı Osman Güder, Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri Ferhadiye Mahallesinde Kozkökü Camiinde kılınan teravih namazı sonrası bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Malatya için tüm gücümüzle ve hızımızla özverili bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Zor bir süreçten geçiyoruz, bu süreçte kısa vadelide olsa yapılanma adına bazı sorunlarla karşılaşıyoruz. Zamanla her şey daha güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Çakır, "Sularla ilgili sıkıntılarımızın olduğu gerçektir. Yeraltı sularımız eksilmekte. Bu süreçte bizler belediye olarak, uzun vadeli çalışmalara girilmesi gerekiyor. Bu çalışmalarımızı tüm hızıyla başlattık. 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, halk kendi iradesini kullanarak oy kullanacaktır ve Cumhurbaşkanını seçecektir. Bu konuda Malatya halkının Başbakana olan duyarlılığını Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de gösterecektir" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Mahalle toplantılarımız devam etmekte. Sorunları yerinde ve mahalle sakinlerinden bire bir istişare ederek, almak ve hemen müdahale etmek amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Battalgazi Belediyesi bilindiği üzere metropol belediye olmuş ve yaklaşık 350 bin nüfusa hitap eden bir yönetim anlayışı kurgusuyla yola çıkmıştır. Sizlerin de oylarıyla büyük teveccüh göstererek bizleri seçmiş bulunmaktasınız. Bu güveninizi boşa çıkarmamak adına gece gündüz çalışmalarımız devam etmektedir. Temizlik ihalesi sonrası yeni şirket mahalleleri tanımakta zorlandı. Ama bugün görülüyor ki, mahallelerimizden artık temizlik konusunda şikayet almıyoruz.

Parklarla ilgili mahalle sakinlerinden çok ciddi anlamda şikayetler alıyoruz. Parklar konusunda Battalgazi Belediyesine geçen yerler konusunda hassasiyetimizi belirtmek isteriz. Parklardan aldığımız şikayetlerin genelde, bazı gençlerin mekan olarak tayin etmiş ve burada uyuşturucu ve bali çekmek suretiyle mahalle sakinlerini rahatsız etmek yönündedir. Bu konularla hem Büyükşehir Belediyemiz hem de bizler yakından takip ediyor ve ilgileniyoruz" şeklinde konuştu.

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Gürkan, "Malatya halkı AK Parti yönetimine büyük teveccüh göstermiştir. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Türkiye 'ye örnek olacak yerel seçimler gibi, Başbakanımız Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacaktır "ifadelerini kullandı.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise, "Yardımlaşmanın üst noktasında olduğumuz bir aydayız. Siz mahalle sakinleriyle birlikte hasbihal etmek amacıyla buradayız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyeti ve Başkanlar, Ferhadiye Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement