AK Parti Heyetinden Nizip'teki Suriyelilere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti Heyetinden Nizip'teki Suriyelilere Ziyaret

AK Parti Heyetinden Nizip\'teki Suriyelilere Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya başkanlığındaki heyet, Gaziantep'in Nizip İlçesi'ndeki konteyner kentte barınan Suriyeli sığınmacıları ziyaret etti.

20.11.2016 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya başkanlığındaki heyet, Gaziantep'in Nizip İlçesi'ndeki konteyner kentte barınan Suriyeli sığınmacıları ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve beraberindeki heyeti konteyner kentte Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları ve AFAD İl Müdürü Sinan Atakan karşıladı. İdari binada verilen brifinge katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Suriyeli sığınmacıların kamptaki yaşamları ve yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Kamptaki eğitim alanlarını gezen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, burada verilen eğitimlerle ilgili bilgi alarak kamp içerisindeki sosyal tesis ile Suriyeli kadın, erkek ve çocukların çeşitli alanlarda kurs aldıkları yerleri gezdi. Konteyner kentteki Suriyeli aileleri de onlarla bir süre sohbet etti.

Hepete, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan da eşlik etti. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Heyetinden Nizip'teki Suriyelilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement