AK Parti Heyetinden Stk'lara 'Cumhurbaşkanlığı' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyetinden Stk'lara 'Cumhurbaşkanlığı' Ziyareti

AK Parti Heyetinden Stk\'lara \'Cumhurbaşkanlığı\' Ziyareti

AK Parti Adıyaman teşkilatının Cumhurbaşkanlığı seçim ziyaretleri devam ediyor.

22.07.2014 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman teşkilatının Cumhurbaşkanlığı seçim ziyaretleri devam ediyor.

İlçelerde teşkilat, esnaf ve vatandaşların ziyaretlerinin yanı sıra Adıyaman merkezde sivil toplum kuruluşu temsilcilerine yönelik geziler sürüyor. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ve parti yöneticileri STK temsilcilerini ziyaret ediyor.

AK Parti heyeti STK ziyaretleri kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat ve Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Adnan Kırıktaş'ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ülkenin geleceği ve kalkınmışlık düzeyinin artması için destek istedi.

İbrahim Halil Fırat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Adıyaman halkının her zamanki gibi en büyük ilgiyi yine sandıkta göstereceğine inandığını belirtti.

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin toplumların önemli bölümlerini oluşturduğunu aktaran Fırat, Türkiye'nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyetinden Stk'lara 'Cumhurbaşkanlığı' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement