AK Parti Heyetinden Tam Kadro Ankara Çıkartması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyetinden Tam Kadro Ankara Çıkartması

AK Parti Heyetinden Tam Kadro Ankara Çıkartması

Bilecik’ten bir heyet, Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki ile yardımcısı Mehmet Ceylan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

07.06.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'ten bir heyet, Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki ile yardımcısı Mehmet Ceylan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve beraberindeki heyet, Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik ekibi olarak tam kadro Ankara'da bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, "İl başkanımız ve belediye başkanlarımız ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki beye nezaket ziyaretinde bulunduk. Sayın Bakanımıza bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı şükranlarımı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir tablo hediye etti.

Öte yandan heyet daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ı da ziyaret etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyetinden Tam Kadro Ankara Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement