AK Parti Hisarcık Gençlik Kolları Toplandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Hisarcık Gençlik Kolları Toplandı

AK Parti Hisarcık Gençlik Kolları Toplandı

AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ın da katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.

21.04.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ın da katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Teşkilat Binasında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıkaş, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerinden Mevlüt Erdoğdu, Bekir Helvacı, AK Parti Gençlik Kolları yönetimi ve partili gençler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, kendilerinden sonra görevi gençlerin devralacağını hatırlatarak," İlçe Başkanlığım döneminde parti yönetiminde ilk defa iki kadın arkadaşımız görev aldı. Yine belediye meclisinde bizim dönemimizde ilk kadın üye görev yapmaktadır. En son daha önce Gençlik Kolları Başkanlığı yapan iki genç arkadaşımızı parti teşkilatımız yönetimine aldık. Bu da partimizin kadınlara ve gençlere ne kadar çok önem verdiğinin göstergesidir. İleriki dönemlerde partimizin çeşitli kademelerinde siz gençler görev alacaksınız. İlçemizin kalkınması ve daha fazla hizmet alabilmemiz için seçimlere çok iyi hazırlanmalıyız." dedi.

Daha sonra 7 Haziran Milletvekili seçimleri öncesi seçim çalışmalarında gençler olarak yürütülmesi gereken politikalar ve seçim esnasında yapılması gereken konular görüşüldü.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Hisarcık Gençlik Kolları Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement