AK Parti İçin Adadığı Koyunlar Türkmenlere Gönderildi (2) - Son Dakika
Güncel

AK Parti İçin Adadığı Koyunlar Türkmenlere Gönderildi (2)

AK Parti İçin Adadığı Koyunlar Türkmenlere Gönderildi (2)

Adaklar, TURMENLERE TESLIM EDİLDİ Besici Ömer Dik'in AK Parti için adadığı koyunlar, Yayladağı İlçesi'ndeki sınırın sıfır noktasında görevliler tarafından Suriye'nin Yamadi Köyü'ndeki Türkmenlere teslim edildi.

28.12.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adaklar, TURMENLERE TESLIM EDİLDİ

Besici Ömer Dik'in AK Parti için adadığı koyunlar, Yayladağı İlçesi'ndeki sınırın sıfır noktasında görevliler tarafından Suriye'nin Yamadi Köyü'ndeki Türkmenlere teslim edildi. Koyunların teslimi için Ömer Dik ile birlikte Yayladağı'na gelen AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yayladağı Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Kalkan ve Türkmenler tarafından karşılandı. Belediye binası önünde bir konuşma yapan Özdağ, "Allah, Ömer gibi vatandaşlarımızı çoğaltsın" dedi.

'ESED GİTSİN'

Suriye'deki savaşın bitmesini istediklerini belirten Özdağ şöyle konuştu:

"Orada bütün mezhepler, etnik yapıların, bütün ideolojilerin temsil edildiği demokrasi çatıları olsun. Esed gitsin, aynı zamanda o memlekette yeniden hürriyet, refah ve özgürlük olsun inşallah. Türkiye olarak biz yardımcı oluyoruz. Türkiye bütün sıkıntılarına rağmen 2 milyon 200 bin kişiyi barındırıyor. Kürt'ünü, Türkmen'ini, Arap'ını barındırıyor. İçimizdeki hainlere rağmen barındırıyor. İçimizdeki Putincilere rağmen barındırıyor. Biz misafirperverliğimizi Anadolu topraklarında her an, her dönem, her yüzyılda gösterdik." AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Fevzi Şanverdi ile ilçe belediye başkanlarının da eşlik ettiği Selçuk Özdağ, daha sonra esnafı ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti İçin Adadığı Koyunlar Türkmenlere Gönderildi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement