AK Parti İl Başkanı Çalapkulu'dan "28 Şubat" Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu'dan "28 Şubat" Açıklaması

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Bu örümcek kafalı zihniyet, 12 Eylül'de de, 28 Şubat'ta da hep aynı tavır içerisinde oldular" Çalapkulu, 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 28 Şubat'ın vatandaşa, memurlara, iş dünyasına, öğrencilere ve inanan insanlara eziyet çektirdiğini ve hiç bir zaman bunun unutulmayacağını belirtti.

27.02.2015 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Bu örümcek kafalı zihniyet, 12 Eylül'de de, 28 Şubat'ta da hep aynı tavır içerisinde oldular"

Çalapkulu, 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 28 Şubat'ın vatandaşa, memurlara, iş dünyasına, öğrencilere ve inanan insanlara eziyet çektirdiğini ve hiç bir zaman bunun unutulmayacağını belirtti.

28 Şubat müdahalesinin özellikle ekonomiye darbe vurduğunu ve 2001 krizinin oluşumuna zemin hazırladığını ifade eden Çalapkulu, müdahalenin, Türkiye'nin kazanımlarını heba eden bir girişim olarak hafızalardan silinmeyeceğini dile getirdi.

Çalapkulu, şunları kaydetti:

"Bu örümcek kafalı zihniyet 12 Eylül'de de, 28 Şubat'ta da hep aynı tavır içerisinde oldular. Her bir müdahalede milletin elinden yetkisini alıp Türkiye'nin yönetimine el koydular. Yönetime el koyanlar, iktidarlarını başka çevrelerle paylaştılar."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Çalapkulu'dan '28 Şubat' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement