AK Parti İl Başkanı Çetinkaya Rehineleri Aileleri ile Birlikte Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Çetinkaya Rehineleri Aileleri ile Birlikte Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Çetinkaya Rehineleri Aileleri ile Birlikte Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Musul’da IŞID tarafından rehin tutulan aileleri ve rehineleri evlerinde ziyaret etti.

22.09.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Musul'da IŞID tarafından rehin tutulan aileleri ve rehineleri evlerinde ziyaret etti.

Esaretten kurtulmanın önemli olduğunu ailesi kadar kendilerininde çok sevindiğini söyleyen Çetinkaya, " Bu rehine olayı milletimizin feraseti ve devlet büyüklerimizin gayreti neticesinde mutlu sona ulaşıldı. Bizde aileleri evlerinde ziyaret ettik. Ailesine ve kendilerine hayır yad ediyorum. Millet olmak ülke olmak zor iş, kötü neticeler bütün bölgeye yansıyan mesele olacaktı. Bu şekilde sonuçlanması bizleri mutlu etti. Kimsenin burnu bile kanamadı. Yaşamakla ölmek arasında bir sorumluluk var. İnşallah bu tür hadiseler milli birliğimize vesile olur. Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız herkes yaşanan sonuçtan mutlu olmuştur. Bu süreçler umud ederim ki birdaha yaşanmaz. Milli İstihbarat Teşkilatı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı emeklerini esirgemediği için teşekkürü bir borç biliriz" şeklinde konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Çetinkaya Rehineleri Aileleri ile Birlikte Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement