AK Parti İl Başkanı Ceyhan'dan Darıca Medyaevi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Başkanı Ceyhan'dan Darıca Medyaevi'ne Ziyaret

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Medyaevi'nde ilçede görev yapan gazetecilerle biraraya geldi.

26.01.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Medyaevi'nde ilçede görev yapan gazetecilerle biraraya geldi.

Darıca Belediyesi'nce Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'ne tahsis edilen alanda yapılan ve geçen hafta açılışı gerçekleştirilen Darıca Medyaevi'ni ziyaret eden Ceyhan'a, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanvekili Levent Altun, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve partililer eşlik etti.

Burada ilçede görev yapan gazetecilerle sohbet eden Ceyhan, Darıca'daki gazetecilerin çok şanslı olduğunu belirterek, medyaevinin Darıca Belediyesi ve KOGACE'ye yakışan bir proje olduğunu söyledi.

Medyaevi sayesinde gazetecilerin haberlerini daha rahat bir ortamda yazma imkanı bulacağını dile getiren Ceyhan, "Daha güzel daha özgür haberler artık buradan yapılabilecek. Sayın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da büyük katkılarıyla gerçekleştirilecek olan konut projesi gazetecilere ne kadar çok değer verdiğimizin bir göstergesi" diye konuştu.

Belediye Başkanı Karabacak ise gazetecilere daima sahip çıktıklarını vurgulayarak, cefakar bir mesleği yerine getiren basın mensuplarının özgürce haber yapabilmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydetti.

KOGACE Başkanvekili Altun, bulundukları binanın medyaevi olarak gazetecilere tahsis edilmesinde Belediye Başkanı Karabacak'ın büyük desteği olduğunu dile getirerek, bunun Türkiye'de örnek bir proje olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Başkanı Ceyhan'dan Darıca Medyaevi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement