AK Parti İl Başkanı Filiz'den Evi Yanan Ailelere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Başkanı Filiz'den Evi Yanan Ailelere Ziyaret

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Kale ilçesinde evi yanan üç aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

01.10.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Kale ilçesinde evi yanan üç aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Narlı Mahallesinde üç gün önce meydana gelen yangında evleri zarar gören Muammer Ceray, Canan Ceray ve Ramazan Ceray'a ziyarette bulunan Filiz, yangında kullanılamaz hale gelen evleri inceledi.

Üzücü bir olayın yaşandığını dile getiren Filiz, üç evin tamamen yanmış olmasından dolayı derin üzüntü duyduklarını ancak olayda can kaybı yaşanmamış olmasının ise sevindirici olduğunu kaydetti.

Evleri yanan vatandaşların sorunlarını dinleyen Filiz, gereken yardımın yapılacağını ifade etti.

Evi Yanan Cennet Ceray, "Devletimizden Allah razı olsun. Eşyalarımız yok oldu. Su motorlarımız oradaydı, tütün dizimiz vardı. Hiçbiri Gözümde yok. Allah'a şükür sağlığımız yerinde." dedi.

Daha sonra vatandaşlarla da bir araya gelen Filiz, 15 Temmuz gecesi ülkenin büyük bir işgalden kurtulduğunu belirterek, şu bilgileri aktardı: "Bunlar hepinizin dirayetli duruşu ile oldu. Şu ana kadar 93 bin kişi gözaltına alındı. FETÖ öyle yapılanmış ki girmedikleri yer kalmamış. Yani Milli Eğitim'den Diyanet'e her yere girmiş sızmışlar. Ama Allah'a şükür 15 Temmuz akşamı milletin gösterdiği irade aynı şekilde devam ediyor. Başta Cumhurbaşkanımızın duruşu çok önemli. Direk muhtarlarla muhatap oluyor, neden? En kılcal noktaya dokunmak için. Biz de mahallerimizi tek tek dolaşıyoruz ve sorunların çözümü için çalışıyoruz."

Filiz'in ziyaretinde Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Baylavlı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Onat, Kale Belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Başkanı Filiz'den Evi Yanan Ailelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement