AK Parti İl Başkanı: Trabzon'dan Bakan Olmaması Handikap Değil - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı: Trabzon'dan Bakan Olmaması Handikap Değil

AK Parti İl Başkanı: Trabzon\'dan Bakan Olmaması Handikap Değil

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, hiç kimsenin 62. hükumette Trabzon'dan bakan olmayışının bir handikap gibi göstermeye çalışmaması gerektiğini belirtti.

31.08.2014 18:33  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günnar, yaptığı yazılı açıklamada, 62. hükümet döneminin gerek devam eden yatırımların tamamlanması gerekse yeni yatırımlar için müjdelerle dolu bir dönem olacağını söyledi.

Türkiye'nin büyüklüğüne yakışır şekilde güzel olayların üst üste yaşandığına dikkati çeken Günnar, "Milletimiz son günlerde yeni heyecanları yaşamanın mutluluğu içerisindedir. Recep Tayyip Erdoğan halkın oylarıyla cumhurbaşkanı seçilmiştir. Ardından Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu genel başkanımız ve başbakanımız oldu. Bu gelişmeler ülkemiz adına ve bölgemizde çok önemli yere sahip olan kentimiz içinde çok önemli gelişmelerdir" diye konuştu.

Yeni kurulan 62. hükumette Trabzon'dan bakan olmayışının gündem yapılmaya çalışıldığını ifade eden Günnar, şunları kaydetti:

"Hükumetimiz ve bakanlarımız için bütün illerimiz eşittir. Tabi ki seçildikleri iller için farklı özellikleri, farklı hassasiyetleri olabilir ama netice itibariyle bakanlar kurulunun her bir üyesi için Türkiye'nin bütün illeri eşittir. Kaldı ki bölgemizdeki diğer illerden bakan olması bizim için de bir avantajdır. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç Trabzonludur. Başbakan Yardımcımız Yalçın Akdoğan Trabzon Düzköy'lüdür. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ordulu hemşehrimizdir. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli Giresunlu hemşehrimiz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık ise Gümüşhanelidir. Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Muş Trabzon Köprübaşı'lıdır. İnşallah ilimiz siyaset sahnesinde başarılarıyla adından bahsettirmeye devam edecektir."

AK Parti hükumetleri döneminde Trabzon'un hak ettiğini fazlasıyla aldığını ve yeni hükümet ile yatırımların devam edeceğini vurgulayan Günnar, "Hiç kimse Trabzon'dan bakan olmayışını bir handikapmış gibi göstermeye çalışmamalıdır. Şahsım ve teşkilatlar olarak bugüne kadar Trabzonumuz için elimizden geleni yaptıysak bundan sonrada gece gündüz çalışarak bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Trabzonumuz AK Parti hükumetleri ile devletten yatırım anlamında önemli paylar aldı. Hükumetlerimiz Trabzon'un Karadeniz bölgesinde ve ülkemizde örnek gösterilen iller arasında olmasında fazlasıyla katkı sağladı" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı: Trabzon'dan Bakan Olmaması Handikap Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement