AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Demokrasi Nöbetlerine İlçelerde Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Demokrasi Nöbetlerine İlçelerde Devam Ediyor

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Demokrasi Nöbetlerine İlçelerde Devam Ediyor

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

22.07.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. İl Merkezinde Cumhuriyet meydanında nöbetin yanı sıra ilçelerde de demokrasi nöbetlerini tutmaya devam ettiklerini açıklayan Özden; "Gücümüzü halkımızdan alıyoruz" dedi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "demokrasi nöbetinin 7. gününde bizler bu meydanlarda halkımızla beraberiz. Gücümüzü onlardan alıyoruz. Sadece Kayseri merkezinde değil ilçelerinde de tüm halkımızın coşkusuna ortak oluyoruz" diye konuştu. Özden, "Hafta içerisinde Develi ilçemizdeki vatandaşlarımızla birlikte demokrasi nöbeti tutarken dün de Tomarza ilçemizde idik. Tüm hemşerilerimiz demokrasiye, vatanına. Milletine sahip olduklarını göstermek için meydanlarda. Onların hepsine teşekkür ediyorum" ifadesinde bulundu.

Özden konuşmasını şu şekilde tamamladı:

"Gücümüzü milletimizden alıyoruz. Meydanları dolduran yüz binlere teşekkür ediyorum. Demokrasi nöbetlerine Cumhurbaşkanımız "tamam" diyene kadar devam edeceğiz. Yine bu günde meydanlara vatandaşlarımızı bekliyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Demokrasi Nöbetlerine İlçelerde Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement