AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özeden'den Anneler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özeden'den Anneler Günü Mesajı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özeden\'den Anneler Günü Mesajı

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden tüm annelerin anneler gününü kutladı.

06.05.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden tüm annelerin anneler gününü kutladı. Özden" Cennet Annelerin ayakları altındadır hadisi şerifi ile bizlerin yaşama sebebimiz olan tüm annelerin ellerinden öpüyorum" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Bizlerin yaşama sebebi olan tüm annelerimizin bu özel gününü canı gönülden kutluyor, tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum" diyerek Anneliğin özünde sadece sevgi ve şefkat bulunan dünyadaki en yüce duygu olduğunu söyledi.

Özden, "Annenin görevi çocuğunu dünyaya getirdiğinde bitmez. Daha başka ve daha anlamlı bir boyut kazanır. Doğduğu andan itibaren toplumsal yaşama dahil olan çocuk, psikolojik olarak da sevgiyle, ilgiyle beslenmek zorundadır. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini kabul etmek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur.

Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Bu düşüncelerle, bizleri güçlü kılan yüce varlıklarımız annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özeden'den Anneler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement