AK Parti İl Başkanı Köse, "Vatandaş Rahat Nefes Alacak" - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Köse, "Vatandaş Rahat Nefes Alacak"

AK Parti İl Başkanı Köse, "Vatandaş Rahat Nefes Alacak"

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Alanya’nın Okurcalar ve Avsallar beldelerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

27.02.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Alanya'nın Okurcalar ve Avsallar beldelerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

Okurcalar programına ilk olarak MHP'li Belediye Başkanı Yusuf Öztürk'ü ziyaret ederek başlayan İl Başkanı Mustafa Köse, ardından belde esnafını gezdi. Başkan Köse'ye Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü, Emişbelen Belediye Başkanı Nurettin Uludağ'ın yanı sıra Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu eşlik etti.

Okurcalar esnaf ziyareti sırasında Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse'ye dertlerini aktaran esnaf, sadece yaz sezonunda iyi çalıştıklarını ancak kış sezonunda umduklarını bulamadıklarını dile getirdi. Esnaf, kış sezonu olunca bazı esnafın kepenkleri dahi açmadığını söylerken İl Başkanı Mustafa Köse, Alanya'da olduğu gibi Okurcalar'da da turizmin 12 aya yayılması için belediye başkanı ve AK Parti Alanya Belediye Başkan adayı Hasan Sipahioğlu'nun ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'in de projelerinin hazır olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Mustafa Köse, esnaf ziyaretinin ardından seçim ofisi toplantısına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşlara hitap eden Başkan Köse, yeni büyükşehir yasası ile birlikte neredeyse işçisinin bile maaşını ödemekte zorlanan ve bölgeye hizmet götüremeyen belediyelerin kapanarak gerçek anlamda hizmeti almaya başlayacağını kaydetti. Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte özellikle turizm belde belediyelerine sağlıklı hizmet gitmesi açısından katkı sağlayacağını belirten Köse, yasa ile birlikte kapanacak olan belediyelerde hizmet binalarının kapanmayacağını ve Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası olarak vatandaşa aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğini kaydetti.

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, kapanacak olan beldelere de hem Alanya hemde Büyükşehir belediyelerinin bütçe ayırarak daha fazla hizmet etme imkanı bulacağının altını çizdi. Okurcalar seçim ofisindeki toplantının ardından Köse, Avsallar beldesindeki esnafı ziyaret etti.

Alanya'daki programı dahilinde köy ziyaretlerini de bir yandan sürdüren İl Başkanı Mustafa Köse, "Bu yasa halkımızın yararına olan bir yasa. Öyle olmasa milletimizin hizmetkarı olan AK Parti bu yasayı çıkarmazdı. Bizlerin tek derdi var oda hizmet" dedi.

Yeni yasa ile birlikte ulaşılamayan en ücra köşelere dahi ulaşılabilir ve hizmet gider hale geleceğini kaydeden Köse, "Geçmişte köylerimize hizmeti İl Özel İdare götürüyordu. Özel İdarenin Antalya genelindeki tüm köylere ayırdığı bütçe 10 milyon lira idi. Yeni yasa ile birlikte ise sadece Alanya Belediyesi köylere hizmet için 7,5 milyon lira ayıracak. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyesi de köyler için 8 milyon lira ödenek ayırmak zorunda. Kısacası bugüne kadar almadığınız hizmetleri görecek ve 'oh be dünya varmış' diyeceksiniz. Birileri çıkıp yalan yanlış konuşarak halkımızın aklını karıştırmaya çalışıyor. Ama hiç boşuna uğraşmasınlar çünkü vatandaş AK Parti'nin yaptığı hizmetleri gördü. Alanya'da Belediye Başkanımız Hasan Sipahioğlu'nun yaptıkları ortada. Geçmiş dönemde Menderes Türel!in de Antalya'ya yaptığı hizmetler ortada. İnanıyorum ki Alanya'da sandıklardan Hasan Sipahioğlu ve Menderes Türel çıkacak. İki gündür Alanya'dayız ve gördüğümüz manzara karşısında oldukça mutlu olduk" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Köse, 'Vatandaş Rahat Nefes Alacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement