AK Parti İl Başkanı'ndan CHP'li Vekile Gönderme - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı'ndan CHP'li Vekile Gönderme

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “AK Parti Bolu’da 3 milletvekili çıkarsın siyaseti bırakırım” diyen CHP Milletvekili Tanju Özcan’a cevap verdi.

05.04.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, "AK Parti Bolu'da 3 milletvekili çıkarsın siyaseti bırakırım" diyen CHP Milletvekili Tanju Özcan'a cevap verdi. Coşkunyürek, "Gece gündüz çalışarak inşallah kazaya uğrayan 3'ncü milletvekilimizi yeniden alacağız ve Tanju Özcan'a siyaseti bıraktıracağız" dedi.

İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, 'Ben olduğum müddetçe Bolu'da AK Parti'nin 3 milletvekili çıkarma şansı yok' şeklinde oldukça iddialı açıklamalara imza atan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a sert sözlerle yanıt verdi. Coşkunyürek, 2013 yılında verdiği emekli vekile zam önergesi ile kendi partisinin Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'den tepki alan Özcan'ın hizmet odaklı bir siyaset anlayışı olmadığını, sadece popülizm yaptığını söyledi. Coşkunyürek, "Bir milletvekili için çok büyük bir handikaptır. Kendi genel başkan yardımcısı meclisin basın toplantı salonuna çıktı ve şu cümleyi kullandı. 'Dürüst ol, dürüst' dedi. Bir milletvekili için bu zuldür. Kendi genel başkan yardımcısı onu dürüst olmaya davet etti. O gün istifa etmesi gerekirdi. Şimdi, genel başkan yardımcısının güvenmediği bir insana bu toplum güvenmeyecek. Çünkü bu toplum onları gördü, yaşadı. 'Tanju Özcan Bolu'da 3-0 olursa siyaseti bırakacağım' diyor ya, evet üzülmesin, yorulmasın bu kadro ona siyaseti bıraktıracak. Bolu'da 3-0 yapmadan bize uyumak, yemek yemek haram. Kadın kolları başkanımızın ifadesi bu. Ben de bunu burada kullanmış oldum. Evet, uyku uyumayacağız, gerekirse az yiyeceğiz ve biz inşallah kazaya uğrayan 3'ncü milletvekilimizi yeniden alacağız ve ona da siyaseti bıraktıracağız" dedi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı'ndan CHP'li Vekile Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement