AK Parti İl Başkanı Soğanda'nın İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Soğanda'nın İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti İl Başkanı Soğanda\'nın İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van il Başkanı Av. Zahir Soğanda, beraberinde ki partililer ile ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

02.10.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van il Başkanı Av. Zahir Soğanda, beraberinde ki partililer ile ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Beraberindeki il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Saray ve Özalp ilçelerine bir çıkarma yapan AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, ilçe esnaflarını ziyaret ettikten sonra ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. İlk olarak Saray ilçesini ziyaret eden Soğanda, burada İlçe Başkanı M. Şerif Çevik ve ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. İlçe başkanı Çevik'in bir selamlama konuşmasının ardından konuşan Soğanda, ilçe ziyaretlerine hız kazandırdıklarını belirterek, üzerlerindeki sorumlulukları hakkı ile yerine getireceklerini belirtti. İlçe halkının sınır kapısının transit geçişine açılmasını geçtiğimiz günlerde özel olarak görüştüğü Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ilettiğini belirten başkan Soğanda, Başbakan Davutoğlu'nun konunun takipçisi olduğunu söyledi.

Daha sonra beraberindeki partililer ile Saray Kaymakamlığına geçen Başkan Soğanda'yı burada Kaymakam Atif Çiçekli karşıladı. Kaymakam Çiçekli ile bir süre ilçe hakkında görüşen Soğanda, Saray ilçesinin gelişmeye müsait bir ilçe olduğunu ve gelişmesi içinde AK Parti hükümeti olarak ne gerekirse yapacaklarını belirtti.

Saray ilçesinin ardından Özalp'a geçen AK Parti heyeti, ilçe esnafını ziyaret ederek, ilçe Başkanı M. Şirin Ataç ve ilçe teşkilatı ile görüştü. Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığına düzenlenen saldırıyı kınadığını belirten Soğanda,ilçe başkanına geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek ve Emniyet Amirliği ile adliye binasına geçtiğimiz günlerde ilçede çıkan olaylar nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Soğanda'nın İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement