AK Parti İl Başkanlığı Çakırhöyük'te Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanlığı Çakırhöyük'te Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanlığı Çakırhöyük\'te Bir Araya Geldi

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı toplantısı Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Çakırhüyük Beldesinde gerçekleştirildi.

08.03.2013 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı toplantısı Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Çakırhüyük Beldesinde gerçekleştirildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan Çakırhüyük Belediye Başkanı Hasan Özdemir, "Ak Parti Adıyaman il başkanlığımızca düzenlenen toplantıların bu ayki toplantısına ev sahipliği yapmaktayım. Beldemize gelerek bizleri onurlandırdınız. Teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür toplantılar çok verimli geçmekte. Çünkü kendi aramızda yapılan ve yapılacak hizmetleri, karşılaştığımız sorunları müzakere ederek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu toplantıların hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve devamını diliyorum" dedi.

İl Başkanı Av. Halil Fırat ise, "Değerli Belediye Başkanlarım toplantımızın amacı ilimiz genelinde faydalı güzel hizmetler yapmak, vatandaşlarımıza layık olmak bize verdikleri emanetlerinin hakkını vermektir. Bu nedenle yaptığımız toplantıların faydalı olduğu kanısındayım" dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın da konuşmasında "10 Yaşında olan Partimizde kaç seçime girdiysek sürekli oyumuz arttı ve seçim kazandı. 2014'te Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri, akabinde ise 2015'te genel seçimler yapılacak. Bu seçimlerde de Allah'ın izniyle inşallah çıtamızı yükselterek halkımıza hizmet edeceğiz. Bu millet hizmetin en iyisine layıktır. Bunun için elimizden geldiği kadar hizmetlerimizi artıralım. Siz hizmetlerinizi yürütürken sorunlarınızın çözümünde ve projelerinizin hayata geçirilmesi noktasında bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek vereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından belediyelerin sorunları başkanlar tarafından dile getirildi.Toplantının ardından Çakırhüyük Belediye Başkanı Hasan Özdemir tarafından Ak Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'a yöreye özgü kirkit ile dokunan halı namazlığı ve AK Parti İl Başkanı Fırat' a kirkit ile dokunan halı yastığı hediye edildi. Aydın ve beraberindeki heyet bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra beldeden ayrıldı.

Toplantıya, Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı, Sincik Belediye Başkanı Hasari Altıntel, Tut Belediye Başkanı Memet Akat, Şambayat Belediye Başkanı Orhan Mutlu, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Atakent Belediye Başkanı İ. Halil Demir Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, Suvarlı Belediye Başkanı Faruk Bozdağ,

Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Bölükyayla Belediye Başkanı Nevzat Fırat, Sugözü Belediye Başkanı Arif Özhan, Üçgöz Belediye Başkanı Ali Özer katıldı.

(RK-VSA-Y

08.03.2013 14: 22: 55

TSI

NNNN - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanlığı Çakırhöyük'te Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement