AK Parti İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında haftalık basın toplantısı düzenlendi.

02.02.2016 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında haftalık basın toplantısı düzenlendi.

İl binasında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Belde Belediye Başkanının AK Partiye geçtiğini söyledi.

Hafta sonu yapılan İl Danışma Meclisi Toplantısında, kırmızı çizgiyle ilgili açıklamalarının yanlış değerlendirildiğini aktaran Yurdunuseven, "Biz kırmızı çizgimiz var derken, kırmızı çizgilerimiz de var demek istedik. Biz hiçbir zaman bu devleti, vatanımızı, milletimizi, ezanımızı, bayrağımızı kırmızı çizgiye dahi koyamayız. Tartışmaya dahi koyamayız" dedi.

"Bizim değerlerimiz kutsal değerlerdir" diyen Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Kendileri anayasanın ilk dört maddesini kırmızı çizgileri olarak gösterirken, daha önceki anayasa görüşmelerinde ilk 60 madde üzerinde anlaşmışlardı. Bir araya gelselerdi de o zaman bu maddeleri keşke Meclis'ten geçirselerdi. Orada gösterselerdi tavırlarını. Bir parti sadece terör siyaseti yapıyor, onları muhatap almıyoruz anayasa görüşmelerinde. Biz hep söylüyoruz. Kırmızı çizgilerimiz hiç tartışılmayacak şeylerdir. Vatanımızdır, bir karış bile toprağı tartışılmaz. Bayrağımız, ezanımız hiçbir zaman tartışılmaz. Ama Cumhurbaşkanımızı da bu tartışmaya ortak edemeyiz. Kasdettiğimiz buydu."

Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanlığı olarak düzenledikleri yardım kampanyasında toplanan malzemelerin de Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere gönderildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement