AK Parti İl Başkanlığı İçin Kırşehir'de 15 Başvuru Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanlığı İçin Kırşehir'de 15 Başvuru Yapıldı

11 Ocakta yapılacak İl Başkanlığı kongresi için Kırşehir AK Parti Teşkilatına İl Başkanı olmak için 15 kişi başvuruda bulundu.

19.12.2014 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11 Ocakta yapılacak İl Başkanlığı kongresi için Kırşehir AK Parti Teşkilatına İl Başkanı olmak için 15 kişi başvuruda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, yaptığı yazılı açıklama ile aday olmayacağını söyleyerek 15 kişinin İl Başkanlığı yarışında olacağını belirtti. Çetinkaya yaptığı açıklamada, "AK Parti milletine hizmet etme yolunda hiç durmadan çalışan bir partidir. Partimizi kurulduğu günden bugüne ülke genelinde olduğu gibi bölgesinde de etkin rol alarak belirleyici güç olmaya devam etmektedir.

AK Parti'de genel başkanlığımızın değişikliği diğer partilerde olduğu gibi kavgalar, sorunlar içerisinde geçmemiş, tam aksine bir vefa atmosferinde tamamlanmış ve partimizin ülke genelindeki delegelerinin tamamının eksiksiz oylarını alarak gerçekleşmiştir. Bu devir teslim töreninde liderimiz, partimizin Genel Başkanı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığına uğurlarken, Dışişleri Bakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ise yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız olmuştur. AK Parti diğer partilerin her zaman örnek olduğu bir parti olmaya devam edecektir" dedi.

İl Başkanlığı seçimleri öncesinde de çok başvurunun milletin refahı adına yapıldığını kaydeden Çetinkaya, "Kırşehir'de Kaman, Mucur, Çiçekdağı, Akpınar, Boztepe, Akçakent ilçelerimizin yanı sıra Merkez ilçe seçimlerimizi de Başbakan Yardımcımız Ali Babacan'ın katılımlarıyla gerçekleştirdik.

11 Ocak Tarihinde ise Kırşehir İl Başkanlığı seçimlerimizi yapacagız. İl Başkanlığı için 15 adayımız bulunmakta, Kırşehir İl Başkanlığı için, 20 Aralık 2014 tarihinde AK Parti Genel Merkezinde Kırşehir için ilk komisyonun 15 aday ile gerçekleşecek" diye konuştu.

İl Başkanlığı için yarışacak isimler ise şöyle:

"eski İlçe Başkanı Hilmi Güzel, Mustafa Kendirli, Sedat Okatan, Cuma Türkyılmaz, Yunus Fikret Yavuz, Bekir İnce, Mahmut Sami Doğancı, Ziya Konur, Bilgehan Altaş, Aydın Kahraman, Derviş Sayın, Cevdet Barutçu, Ramazan Kombıçak, Erdal Gürsoy, Salih Arslan." - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanlığı İçin Kırşehir'de 15 Başvuru Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement