AK Parti İl Başkanlığında Devir Teslim Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanlığında Devir Teslim Yapıldı

AK Parti İl Başkanlığında Devir Teslim Yapıldı

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı’ndan istifa eden Ömer Sayın’ın yerine atanan Yüksel Coşkunyürek, devir teslim töreninin ardından göreve başladı.

16.06.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı'ndan istifa eden Ömer Sayın'ın yerine atanan Yüksel Coşkunyürek, devir teslim töreninin ardından göreve başladı.

Parti binası önünde düzenlenen devir teslim törenine Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Görevinden istifa eden Ömer Sayın, Ak Parti ailesiyle hizmete devam edeceklerini, sadece görev değişikliği olduğunu vurgulayarak, "Üç yılı aşkın süredir Ak Parti Bolu İl Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süre zarfında ekip arkadaşlarımda hem ülkemiz hem de milletimiz için güzel işler başardığımıza inanıyorum. Biz sadece görevi bıraktık. Ailemize desteğimiz sürecek" dedi.

Ömer Sayın'ın yerine İl Başkanlığı görevine getirilen Yüksel Coşkunyürek ise Bolu için çalışacaklarını söyleyerek, "Bugün önemli bir gün. Ak Parti ailesiyle yeniden hizmet etmeye başlayacağız. Geçmişte milletvekilliği görevi yürütürken de önce ülkemiz sonra da Bolumuz için bir şeyler yapmaya çalıştık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü de birlik ve beraberlik mesajları vererek yeni il başkanlığı görevinde Yüksel Coşkunyürek'e başarılar diledi. Konuşmalardan sonra partinin önde gelen isimleri hep birlikte el kaldırarak yeni görev değişimini kutladı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanlığında Devir Teslim Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement