AK Parti İl Danışma Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Danışma Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Yapıldı

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Eylül Ayı toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

28.09.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Eylül Ayı toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Adıyaman Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Eylül Ayı Toplantısı'na, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, ilçe parti teşkilatı ile çok sayıda partili katıldı.

Yapılan toplantı öncesi bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Adıyaman İl Başkanı Fırat, AK Parti'nin genel olarak iki ciddi seçim gerçekleştirdiğini, bu ciddi seçimin birinin Cumhurbaşkanlık seçimi olduğunu ve partinin bu konuda kararlı olması dolayıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığına taşıdığını belirtirken, başbakanlık seçiminde ise partililerin dimdik ayakta durması ile Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığa seçildiğine vurgu yaptı.

Fırat daha sonra, AK Parti'de Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık döneminden sonra parti içerisinde kim başbakanlığa aday olursa ya da gösterilmesi durumunda partililerin verilen kararların arkasında durduğunu, başbakanlık sürecinde parti üyelerinin birbirine kenetlendiğini, her türlü destekte bulunduklarını belirtti.

Fırat, yapılan kongrelerde çok olumlu ve ılımlı atmosferin yaşandığını, diğer parti kongrelerinde sıkıntıların, çatışmaların, bölünmelerin olduğunu ama AK Partililerin dimdik ayakta durduğunu ve AK Parti'nin büyük bir parti olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleşti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Danışma Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement