AK Parti İl Danışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Danışma Toplantısı

AK Parti Erzurum İl Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

18.08.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum İl Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

Aziziye Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, ülkenin ekonomik ve siyasi sıkıntı çektiği günlerde partilerinin 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunu hatırlattı.

AK Parti'nin tüm bu olumsuzluklara "dur" demek için ortaya çıktığını belirten Yeşilyurt, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde AK Parti kuruldu. Elbetteki çetin günler yaşadılar, zorlu yollarda yürüyüp mücadele ettiler. Biliyorlardı ki bu yol Hakk'ın yoluydu, milletin yekvücut şahlanışının başıydı. Bu şahlanışın mimarı başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bütün kurucular kuruluna hepinizin adına sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de geldiği günden beri vatandaşların tehdit aldığını, baskı gördüğünü ve sıkıntı yaşadığını herkesin gördüğünü ifade etti.

Devletin bu baskıları gördüğü için devlet otoritesini hakim kılmak için harekete geçtiğini anlatan Sekmen, "Onun için bu yapılan hareketin asla Kürt kardeşlerimize yapılan bir hareket olmadığını, sadece ve sadece oralarda yaşayan kardeşlerimize yapılan baskının, sindirmenin, yine evlatlarına, mallarına ve ırzlarına yapılan tecavüzün bertarafı üzerine yapılması gereken bir hareket olduğunu, ifade etmek isterim" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Adnan Yılmaz ve Zehra Taşkesenlioğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement