AK Partili Kadınlardan Ceyhan'da Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

AK Partili Kadınlardan Ceyhan'da Kan Bağışı Kampanyası

AK Partili Kadınlardan Ceyhan\'da Kan Bağışı Kampanyası

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinden sonra Ceyhan'da kan bağışı kampanyasını sürdürdü.

30.05.2014 11:26  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, AK Parti Kadın Kolları ve Kızılay tarafından, "Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can" ve "Hayat kurtarma sırası kadınlarda" sloganıyla başlatılan kampanyanın  Ceyhan'da düzenlenen etkinlikle devam ettiği belirtildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, yaptığı açıklamada, ulvi bir konuda öncü olmaktan dolayı gururlu olduklarını ifade etti.

Karaköse, hastaya veya kaza geçiren durumu kötü insana bu kanla yararlı olup onların yaşama tutunmasına imkan verilebiliyorsa, bunun insanlık adına çok önemli bir olay olduğunu belirtti.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Karaköse  ve üyelerin Ceyhan'a kadar gelerek insani bir kampanya düzenlemelerinden dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.

Belediye personelinin de bu kampanyaya katılacağını açıklayan Öztürk, "Hedefimiz Ceyhanlı vatandaşlarımızla rekor kırarak bu kan bağışı kampanyasına destek olmak. İlçemizde yaşayan tüm hemşehrilerimizi Kızılay'a gelerek kan bağışı yapmalarını istiyoruz" ifadeleri kullandı.

Ceyhan Kızılay Şube Başkanı Ömer Faruk Yüksek, Ceyhan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı, AK Parti Büyükşehir Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı kampanyada onlarca insan kan bağışında bulundu. Kan bağışı kampanyasının Ramazan'ın başlangıcına kadar devam edeceği bildirildi. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Partili Kadınlardan Ceyhan'da Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement