AK Parti İl Teşkilatı Mahalleleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Teşkilatı Mahalleleri Ziyaret Etti

AK Parti İl Teşkilatı Mahalleleri Ziyaret Etti

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Çamurlu, Üzümlü ve Fırıncı Mahallesi’nde toplantı düzenlendi.

03.08.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Çamurlu, Üzümlü ve Fırıncı Mahallesi'nde toplantı düzenlendi.

Düzenlenen programda konuşan AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekerek, "10 Ağustos'ta bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Türkiye'de bir milat olacak. Bundan sonra Cumhurbaşkanı millet tarafından seçilecek. Bundan önce, kendisini Türkiye'nin sahibi zanneden mutlu azınlık arasından seçiliyordu. Bugüne kadar olan seçimlerde Türkiye'nin geldiği nokta belli. Allah'a şükürler olsun 2002'de sizlerin desteğiyle Tayyip Erdoğan diye bir kişi AK Parti'yi kurarak, sizlerin desteğiyle iktidara gelmiş oldu. Türkiye'de 10 yıl içerisinde, ülkemize ciddi hizmetler yapmış oldu. Her yerde bu hizmetleri görüyoruz. İnşallah bundan sonra, sizin içinizden çıkmış olan, sizin gibi yaşayan, gerek fakirliği görmüş olan, hayatın her evresini yaşamış olan bir kişi sizlerin desteğiyle cumhurbaşkanı seçilecek" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, kırsal mahallelerin sorunlarının benzerlik gösterdiğini belirterek, sorunları çözme gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi'ndeki yeniden yapılanma çalışmalarına değinerek, "Sizler görevinizi yaptınız, buradan sonra sorumluluk bizde. Bundan sonra sorumluluk çerçevesinde size hizmet etme yolunda elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. Takdir edersiniz ki geçmişteki Battalgazi 15 bin nüfuslu bir ilçeydi. Şimdi ise, gece nüfusu 350 bin olan, gündüz nüfusu 500 bin olan Malatya'nın yüzde 50'sini kapsayan bir metropol ilçenin belediye başkanısınız. Dün 8 mahalle iken bugün 102 mahalle oldu. Biz 3 aylık süreç içerisinde kurum kültürü oluşturulmasında, kurumun amaçları etrafında birleşme noktasında personellerimiz epey bir merhale kat etti. Dolayısıyla buruda bir kurum kültürü oluşturuldu. Kendi birimleri içerisinde yetki ve sorumluluk alanları belirlendi. Kendi alanları ile ilgili hizmet anlayışında planlarını yapıyorlar. Bazı planlarda uygulamalara geçildi, bazılarında da geçilme aşamasında" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Teşkilatı Mahalleleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement