AK Parti İl Teşkilatı'ndan Kaynaşma Pikniği - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Teşkilatı'ndan Kaynaşma Pikniği

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı tarafından "AK Parti teşkilatları kaynaşma" pikniği düzenledi.

25.08.2014 09:12  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından, Bilecik'in Bozüyük ilçesi Tribün mesirede düzenlenen kaynaşma pikniğine, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İlçe Teşkilatları, seçim sandık görevlileri ve üyeler ile aileleri katıldı.

Poyraz, yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinden alınlarının akıyla çıktıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"AK Parti kadroları milletin desteğini almaya devam ediyorsa, bilin ki doğru şeyler yapıyoruz. "Yaptıklarımızı milletimize tasdik ettiriyoruz" demektir. Bu anlamda şükretmemiz lazım. Allah'a şükür 12 yıllık dönem zarfında Türkiye'de yapılamayanlar yapıldı. Artık o eski Türkiye'den geriye tek tük kırıntılar kaldı. Şimdi artık yeni Türkiye'yi inşa etme zamanı. Artık yeni dönemde yeni kadrolarımızla yeni Türkiye'yi inşa etme anlamında daha gayretli çalışma daha azimli çalışma zamanı. 2023, 2053 ve 2071 dedik. Bunlar insan ömrüyle tek kişinin yapabileceği tek bir kadronun yapabileceği büyük hedefler değil. AK parti olarak biz bu büyük hedeflere ulaşmada yeni Türkiye'yi inşa etmede yeniden büyük medeniyetimizi inşa etmede kendi içimizde de sağlıklı bir değişim, sağlıklı bir dönüşüm gerçekleştireceğiz."

Kurtulmuş da ilkini gerçekleştirdikleri kaynaşma pikniğini bundan sonra ki süreçte de tekrar düzenleyeceklerini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Teşkilatı'ndan Kaynaşma Pikniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement