AK Parti Trabzon İl Teşkilatından Gümrükçüoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon İl Teşkilatından Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

AK Parti Trabzon İl Teşkilatından Gümrükçüoğlu\'na Ziyaret

AK Parti Trabzon İl Başkanı Günnar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

02.04.2014 17:04  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Günar, "Cenabı Allah hayırlı uğurlu eylesin. Hep beraber yüzümüz güldü. Tüm teşkilatımızdan Allah razı olsun. Teşkilat mensuplarımız kar, kış, kıyamet demeden sabah saat 5'lere kadar çok ciddi bir çalışma ile büyük bir fedakarlık ile seçimlere çalıştılar. Bu süreç içerisinde yaklaşık 1.5 ay sahada yer aldılar. SKM ne demişse, il teşkilatı ne istedi ise bütün görevleri çok güzel bir şekilde yerine getirdiniz. Trabzon'da ilçelerde, beldelerde ve köylerde adım atmadık yer bırakmadınız. Yüzümüzü güldürdünüz. Allah da sizin yüzünüzü güldürsün. Milletvekillerimizden, eski bakanlarımız Sayın Faruk Nafiz Özak'tan, Erdoğan Bayraktar'dan, teşkilatlarımızdan, en başta vatandaşlarımızdan Cenabı Hakk razı olsun" dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu ise, tüm teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara teşekkür etti ve seçimde elde edilen başarının büyük fedakarlıkların sonucu elde edildiğini kaydetti. Gümrükçüoğlu, "Geçtiğimiz 5 senede de ve bu seçim kampanyasında bu başarı tamamen sizlerin eseridir. Bu bir fedakarlıktı ve ben bu fedakarlığı kardeşlerimin hepsinde yaşadım ve gördüm. Arkadaşlarımızı SKM nereye görevlendirmişse hiçbir menfaat beklemeden, işinden gücünden, evinden fedakarlık yapıp gece gündüz çalıştılar. Onların bizim yanımızda olması bizlere büyük bir güç verdi. Hakikaten 'yalnız değiliz' kanaatini daha da kuvvetlendirdi. Hep beraber Trabzon'uz, hep beraber Türkiye'yiz kanaatini daha da kuvvetlendirdi. Bunu da kardeşlerim büyük bir fedakarlık göstererek yaptı. 'Memleket daha iyiye gitsin, ülkeyi kimse dışarıdan idare etmesin' düşüncesi ile teşkilat mensuplarımız gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Birlikte azim ve özveri ile çalışarak bu seçimlerden de başarı ile çıktık. Emeğinizi ve gayretinizi hiçbir zaman unutmayacağım. Allah hepinizden ve tüm vatandaşlarımızdan razı olsun" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon İl Teşkilatından Gümrükçüoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement