AK Parti İl Yönetiminden Recep, Tayyip, Erdoğan Bebeklere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Yönetiminden Recep, Tayyip, Erdoğan Bebeklere Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ve bazı partililerin bebekleri ziyareti Bebeklerden görüntü AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin'in konuşmaları Anne Seher Bozkurt'un konuşması AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ve bazı partililer, Sivas'ta, üçüz bebeklerine "Recep", "Tayyip" ve "Erdoğan" ismini veren Seher Bozkurt ile bebekleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

31.03.2016 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ve bazı partililerin bebekleri ziyareti

Bebeklerden görüntü

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin'in konuşmaları

Anne Seher Bozkurt'un konuşması AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ve bazı partililer, Sivas'ta, üçüz bebeklerine "Recep", "Tayyip" ve "Erdoğan" ismini veren Seher Bozkurt ile bebekleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Şahin, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Servisindeki ziyarette anne Bozkurt'u tebrik ederek, bebeklerin isimlerine yakışır birer devlet adamı olmalarını diledi.

Bebeklerin isimlerini taşıdığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi vatanına, milletine, ülkesine ve insanlığa büyük hizmetleri dokunmasını temenni eden Şahin, "Sizlerin yanındayız, üç bebek birden bire yük de getiriyor. Sivas Valiliğimiz ve Gemerek Kaymakamlığımız sizlerin yanında, üzerimize düşen ne varsa yapacağız." dedi.

Bebeklere sağlıklı bir ömür dileyen Şahin, "Sayın Cumhurbaşkanımız 3 çocuk diyordu, annemiz ilk doğumda üç bebek dünyaya getirdi ve Recep, Tayyip, Erdoğan ismini vermişler. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımızın Sivas ziyaretinde annemizi ve Recep, Tayyip, Erdoğan kardeşleri kendisiyle buluşturacağız." dedi.

Seher Bozkurt ise ziyaretinden dolayı Şahin ve partililere teşekkür ederek, çok mutlu olduğunu belirtti.

Şahin, bebeklere çeşitli hediyeler verdi.

AK Parti İl Yönetiminden Recep, Tayyip, Erdoğan Bebeklere Ziyaret
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Yönetiminden Recep, Tayyip, Erdoğan Bebeklere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement