AK Parti İlçe Danışma Meclisleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti İlçe Danışma Meclisleri Devam Ediyor

AK Parti Antalya İlçe Teşkilatlarının her ay düzenlediği ilçe danışma meclisleri devam ediyor.

13.04.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İlçe Teşkilatlarının her ay düzenlediği ilçe danışma meclisleri devam ediyor.

AK Parti Antalya İl Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan'ın başkanlık ettiği ilçe danışma meclislerine, mahalle teşkilatları, gençlik kolları, kadın kolları ve parti üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşiyor. 19 İlçe'nin birçoğunda gerçekleşen nisan ayı ilçe danışma meclislerinde Hedef 500 Bin Üye projesi, üye güncellemeleri ve yeni otomasyon sistemi ile ilgili çalışmalar değerlendiriliyor. AR-GE İl Başkanlığının teşkilat içi çalışmaların ve güvenli bilgi paylaşımının sağlanması amacıyla oluşturduğu yeni otomasyon sistemi hakkında teşkilatları bilgilendiren Işıkhan, "AK Parti Antalya İl Teşkilatı olarak daha hızlı daha sağlıklı veri paylaşmak için geliştirdiğimiz otomasyon sistemi tüm teşkilatlarımızın kullanımına açıldı. İlçe danışma meclislerimizde yeni sistemin kullanımıyla ilgili teşkilatlarımızı bilgilendiriyoruz. Bu sayede sahadaki faaliyetlerimizi, teşkilatlarımıza gelen talepleri daha iyi takip edeceğiz. Mahalle teşkilatlarımızın güçlenmesi yönünde oldukça verimli geçen mahalle danışma meclislerimiz ile bir ilki gerçekleştirdik. Başta İl Danışma meclisimiz olmak üzere danışma meclisi toplantılarımıza büyük önem veriyoruz. Sık sık bir araya gelerek birliğimizi ve beraberliğimizi diri tuttuğumuz bu toplantılarımızı düzenli bir şekilde devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Işıkhan danışma meclislerinde 22 Nisan'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek toplu açılış törenine teşkilatları davet etti.

Nisan ayı Danışma meclisleri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla Perşembe günü Kepez'de, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın katılımıyla Cuma günü Muratpaşa'da ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla Cumartesi günü Konyaaltı ilçeleri danışma meclisleriyle devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İlçe Danışma Meclisleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement