AK Parti İlçe Teşkilatı ile Bir Araya Gelen Uğur Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

AK Parti İlçe Teşkilatı ile Bir Araya Gelen Uğur Açıklaması

AK Parti İlçe Teşkilatı ile Bir Araya Gelen Uğur Açıklaması

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinde, Edremit’i uçuracak mega projeleri olduğunu açıkladı.

08.02.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde, Edremit'i uçuracak mega projeleri olduğunu açıkladı.

İlçe Başkanı Metin Örkçü ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette bölge yatırımları ile bilgiler veren Uğur, "Haşeratla mücadeleyi biz yapacağız. Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Akçay su şebekesi komple yenileceğiz. Altınoluk ve Narlı'ya arıtma yapılması konusu öncelikli konularımızdan. Çünkü maalesef Zeytinli, Akçay, Altınoluk hizmet görmemiş. Edremit halkı bunu hak etmiyor. Edremit'te de teleferik konusunu araştırıyoruz. Mili Parklar'a takılıyor. Edremit'i uçuracak mega projemiz var. Yakında açıklayacağım. Körfezi bir bütün olarak düşünüyoruz. İl merkezinde olduğu gibi örnek köprü ile de Ayvalık'tan mega projemizin startını verdik. Altınova'dan gelen yaklaşık 17 kilometrelik hattı getirerek vatandaşımıza sağlıklı olarak ulaştırmayı başardık. Yeni yatırım planlarımız hızla devam ediyor. Edremit'i uçuracak mega projelerimizin müjdesini önümüzde süreçte vereceğim" diye konuştu.

Ziyarette, kurucu İlçe Başkanı Özkan Kostak ve AK Partili Edremit Belediye Meclis üyesi Ali Kemal Çelik de hazır bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi AK Parti İlçe Teşkilatı ile Bir Araya Gelen Uğur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement