AK Parti ile CHP Milletvekillerini Göztepe Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

AK Parti ile CHP Milletvekillerini Göztepe Buluşturdu

AK Parti ile CHP Milletvekillerini Göztepe Buluşturdu

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ı aynı fotoğraf karesine koyan İzmir’in köklü spor kulüplerinden Göztepe oldu.

27.11.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ı aynı fotoğraf karesine koyan İzmir'in köklü spor kulüplerinden Göztepe oldu. 35 numara formaları ve atkılarıyla fotoğraf çektiren milletvekilleri renkli bir kare oluşturdu.

İzmir'in köklü futbol kulüplerinden Göztepe Spor, 1 Kasım Genel seçimlerinden sonra AK Parti İzmir Milletvekili olan Necip Kalkan ve CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ı bir araya getirdi. Önce tek tek kulüp yöneticilerinin ziyaret ettiği vekiller daha sonra poz vermek için aynı anda kamera karşısına geçti. İzmir milletvekillerine, Göztepe kulübü adına hayırlı olsun dileklerini sunan yöneticiler Doğuş Bayır, Kaan Küçükağalar ve Ersel Akbeniz stadyum ve altyapı ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. 35 numaralı forma ve atkılarıyla fotoğraf çekilen milletvekilleri Kalkan ve Bayır, Göztepe kulübünü yakından izlediklerini belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti ile CHP Milletvekillerini Göztepe Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement