AK Parti İlkadım Danışma Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İlkadım Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti İlkadım Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti İlkadım İlçe 28. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Yeşilkent Düğün Salonu’nda yapıldı.

24.09.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İlkadım İlçe 28. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Yeşilkent Düğün Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde güçlü birliktelik örneği göstererek seçimlerden başarılı bir şekilde ayrıldıklarını belirten AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, "AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı olarak, teşkilatımız içinde başarılı bir iletişim sayesinde birlik ve beraberlik içinde iki seçim atlattık. Allah'a çok şükür bu birlik ve beraberlik duygusu içinde iki seçimde de galip geldik. İlkadım'da ki bu birliktelik duygusu hiç bir zaman bozulmayacaktır" dedi.

"MAKAM DEĞİL HİZMET AŞKI"

Göreve geldikleri gün kapıları ardına kadar açtıklarını ve makam mevki aşkının hiçbir zaman olmadığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı'nın 28. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İlkadım AK Parti Teşkilatı gerek yapılandırılması konusunda gerek birlik konusunda en ufak sıkıntı yaşamamış bu doğrultular sayesinde Samsun'a örnek olmuştur. Seçim süresince yapılan görev dağılımlarında tüm teşkilat mensupları görevini başarıyla yerine getirmiştir. Halkımızın göstermiş olduğu yoğun teveccüh İlkadım'da tekrar hizmet için göreve başladık. Koltuk sevdamız olmadan hizmet aşkıyla görevimizin başına geçtik. Her zaman alanda olan başkan olduk. Kapımızı ardına kadar açtık. Bizleri bu göreve getiren halkımıza kapımızı kapatmak olmaz. Vatandaşlarımızın istek ve doğrultuları noktasında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik yolunda 2023 hedeflerimize hızla ilerliyoruz" diye konuştu.

"ÜLKEMİZİN REFAHI ARTACAK"

Türkiye'de her geçen gün refah ve gücün arttığını belirten Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "Bizim siyasetimizin temeli 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesidir. Bizim için devlet milletin efendisi değil, ona hizmet eden bir araçtır. Bizim anlayışımız çoğulcu ve özgürlükçüdür. Bütün bireylerin ve farklı kesimlerin kendilerini özgünce ifade ettiği bir demokrasi inşa etmek hedefleriyle hareket ettik, etmeye de devam ediyoruz. Biz demokrasiyi, halkın geniş boyutlu katılımı ile sürekli geliştirilmesi gereken bir süreç olarak görmekteyiz. Demokrasi geliştikçe ülkemizin refahı ve gücü de artmaktadır.2023 yolunda ileri demokrasiye sahip ülkelerdeki demokrasi standartlarını yakalamış bir Türkiye hedefliyoruz. Sadece siyasi temsili değil, siyasi katılımı da etkin hale getirecek reformlara imza atacak bir ülke hedefliyoruz. Türkiye'nin yarınları, çocuklarımızın geleceği için çok çalışarak hedeflerimize, yine milletimiz desteği ve duaları ile inşallah ulaşacağız" şeklinde konuştu.

İlkadım'da ki birlikteliğin daim olacağını ve başarılara imza atacağını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, "İlkadım ailesini en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Çünkü İlkadım teşkilatı her zaman bütünlüğünü ile örnek olmuştur. Allah bu birlikteliği hiç bir zaman bozmasın. Birlikteliğin getirdiği bu başarılar her zaman daim olacaktır" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İlkadım Danışma Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement