AK Parti İncesu İlçe Danışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İncesu İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti İncesu İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti İncesu İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

28.09.2013 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İncesu İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, ilçe teşkilatındaki toplantıda yaptığı konuşmada, Gezi Parkı odaklı olaylarla, Türkiye'nin Suriye ve Mısır gibi bölünmeye ve parçalanmaya çalışıldığını söyledi.

Gezi Parkı eylemlerine boyun eğilmediğini ifade eden Dengiz, şöyle devam etti:

"Türkiye'yi de Mısır ve Suriye gibi yapmak için ellerinden geleni yaptılar. Gezi olayları esnasında yapılmak istenen şey, bugün ki Suriye'nin ve Mısır'ın içinde bulunduğu durumun Türkiye'de yaşatılmasıydı. O günlerde çeşitli eylemlere katılıp bağırtılanların hangi grupların, hangi terör örgütlerinin, hangi şer odaklarının mensubu olduğunu artık öğrendik. Artık gizli, saklı Türkiye'de hiç bir olay kalmıyor ama bu tezgahları kuran, hazırlayan, Türkiye'nin iyiliğini istemeyen o şer odaklarının oyunları bir bir bozuluyor. Daha üç gün önce hapishaneden firar eden tutuklular ertesi gün akşam olmadan yakalanabiliyor. Daha önce böyle bir şey olabiliyor muydu? Daha önce hangi cezaevinden firar eden suçlu yakalanabildi? Bırakın terör örgütü elemanları, basit bir suçtan dahi firar edenler yakalanamıyordu Türkiye'de. Şükürler olsun ki bu birliktelik ve güvenlik açısından geldiği noktayı gösteriyor. Türkiye'nin bu noktalara gelmesi kendi kendine mi oldu? Bu tamamen AK Parti ve teşkilatlarının sayesinde oldu."

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ise 2002 yılının Türk siyasetinde bir milat olduğunu belirterek, "AK Parti iktidarı ile çok büyük ilerlemeler kat ettik. Bu ilerlemeleri yerel yönetimlerde de görüyoruz. İlçemize şöyle bir göz atacak olursak, İncesu ilçesi TOKİ'nin bulunduğu alandı. O zaman ki alanımız 12 bin 500 hektardı. Çıkan yasalar ile köy ve kasabaların ilçemize bağlanması ile toplam alanımız 55 bin hektara ulaştı. 2004 yılında 7 bin 800 olan nüfusumuz da şu an 23 bin seviyelerinde" ifadelerini kullandı.

Toplantıya, İncesu İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz, İl Teşkilat Başkanı Mehmet Hami Elibüyük, İncesu İlçe Koordinatörleri Kubilay Hasan Gürcan ve Murat Kalem, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, mahalle temsilcileri, meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Dengiz ve beraberindekiler, daha sonra, Yeşilhisar İlçe Danışma Toplantısına katıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İncesu İlçe Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement