AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'ndan Ergene'de İftar Programı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'ndan Ergene'de İftar Programı

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nca, "Ramazanda Trakya Bir Başka Güzel, İstanbul Komşularıyla Güzel" sloganıyla Ergene İlçe Meydanı'nda iftar programı düzenlendi.

02.08.2013 00:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nca, "Ramazanda Trakya Bir Başka Güzel, İstanbul Komşularıyla Güzel" sloganıyla Ergene İlçe Meydanı'nda iftar programı düzenlendi.

İftarda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Türkiye'de 11 yıl öncesine göre çok şeyin değiştiğini söyledi.

Yemişçi, "Türkiye büyürken Tekirdağ da büyüdü ve büyükşehir oldu. Bizler, millete hükümdar değil, hizmetkar olmak için göreve geldik. Toplu iftarlar, partililerin, halkımızın bir arada olması için çok önemli. İstanbul İl Başkanlığı'na bu organizasyonları düzenlediği için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erol Adayılmaz da toplu iftar programlarının birlik, beraberlik adına önemine vurgu yaptı.

Bu ramazan ayının Müslüman alemi için çok da iyi geçmediğini kaydeden Adayılmaz, " Mısır, Libya, Suriye ve Irak'ta herhangi bir kişiye 'Burada mı yoksa Türkiye'de mi olmak istersin?' diye sorsak, herhalde yüzde 90'ı Türkiye'de olmak isterdi" şeklinde konuştu.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Adayılmaz'a günün anısına şilt verdi.

İftara, Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut ile partililer ve vatandaşlar katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'ndan Ergene'de İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement