AK Parti İstanbul Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul Milletvekili Adaylarını Tanıttı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 7 Haziran seçimlerinin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, "Türkiye'nin kaderinin masaya yatırıldığı, geleceğimiz açısından çok önemli bir seçim" dedi.

17.04.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 7 Haziran seçimlerinin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, " Türkiye'nin kaderinin masaya yatırıldığı, geleceğimiz açısından çok önemli bir seçim" dedi.

Topbaş, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen,  "AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı"ndaki konuşmasında, yola çıktıkları ilk günden itibaren önlerinin kesilmek istendiğini ancak milletin her zaman kendilerinin arkasında olduğunu söyledi.

Kendilerine ve millete karşı sayısız plan yapıldığını ancak bunların hiçbirinin tutmadığını anlatan Topbaş, tüm karanlık odaklara karşı durmadan yola devam edeceklerini dile getirdi.

Topbaş, şimdi de önlerinde yeni bir seçim olduğunu aktararak, "Türkiye'nin kaderinin masaya yatırıldığı, geleceğimiz açısından çok önemli bir seçim. İstanbul gibi Türkiye'nin aynası, merkezi olan bu şehirdeki siyaset, alınan sonuç, tüm ülkeyi etkileyecektir. İnanıyorum ki birilerinin beklentisinin tersine, milletimizin hayrına güzel bir sonuç alacağız ve hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti olarak, sayısız hizmete imza attıklarını vurgulayan Topbaş, "Evrensel boyutta hizmetler yaptık. Yerel anlayışla yaptığımız hizmetlerimizi, durmadan, yorulmadan sürdürüyoruz. Hizmet bizim işimiz. Bırakın temel atmaları, artık açılışlara bile yetişemiyoruz. Yarıştan sonra da koşan atlarız. Koşarak dinlenen ama geriye bakmayan hizmet aşkımız var. Aynı anlayışla hizmete devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"İstanbul'da hedefimiz yüzde 55"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de 7 Haziran seçimlerinin, istikbal seçimi olduğunu, bu seçimle, köhneleşmiş zihniyeti, yeni anayasa ile kökten değiştireceklerini anlattı.

Söz konusu seçimin, yeni bir dönemin başlangıcı olacağını belirten Temurci, şöyle devam etti:

"Çözüm sürecini taçlandıracağımız, anaların gözyaşlarını sonuza dek dindiği bir bayram olacaktır. Bu seçim, Türkiye'nin önündeki büyük bir virajdır. Her türlü şer odağına karşı elde edilen kazanımların devam etmesi adına, yeniden diriliş süreci olacak bir seçim olacaktır. Teşkilatca 'hedef 7 Haziran' diye yola çıktık. Bu inançla yola devam edeceğiz ve seçimlere kadar kapı kapı dolaşacağız. 3 bölgemizde koordinasyon merkezlerimizi açtık. Şimdi de her mahallede AK noktaları, seçim irtibat noktalarını açacağız. Şu anda  850 nokta açıldı. Kısa sürede tamamını açacağız."

Temurci, gece gündüz vatandaşın içinde olacaklarını dile getirerek, "İstanbul teşkilatı olarak amacımız, yüzde 55 hedefini yakalamak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement