Burhan Kuzu'dan Sırrı Süreyya Açıklaması: Bunu Bana Hep Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Burhan Kuzu'dan Sırrı Süreyya Açıklaması: Bunu Bana Hep Yapıyor

HDP'li Sırrı Süreyya Önder ile samimi fotoğrafları son günlerde olay olan Burhan Kuzu, "Sırrı bunu hep yapıyor bana. İlk defa yapmadı, daha önceleri de yapmıştı." dedi.

22.01.2015 09:38  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in 4 eski Bakan hakkındaki gensoruların oylanması sırasında AK Partili milletvekilleriyle görüntüleyen fotoğraflara sosyal medyada yorum yağmıştı.

Sırrı Süreyya Önder, sosyal medyada dolaşan fotoğrafların arasında AK Parti milletvekili Burhan Kuzu ile birlikte görüldüğü eski bir fotoğrafın da eklenmesi üzerine Twitter hesabından açıklama yapmış, Kuzu'yla birlikte olan fotoğrafın eski olduğunu vurgulamıştı.

KUZU: SIRRI BANA BUNU HEP YAPIYOR

Bu samimi fotoğrafa bir açıklama da TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'dan geldi.

Kuzu, Sırrı Süreyya ile TBMM'deki keyifli sohbetini şöyle anlattı:

"Sırrı bunu hep yapıyor bana. İlk defa yapmadı, daha önceleri de yapmıştı. Herhalde beni Meclis'te kendisine yakın mı buluyor, benimle sohbet etmeyi daha mı hoş buluyor bilemiyorum. Böyle zamanlarda beni arayıp buluyor bir şekilde."

"MAKSADI BENİM OYUMUN RENGİNİ ÖĞRENMEKTİ"

"Geldi bana, 'Hocam, sen Allah'ını peygamberini bilirsin. Ne diyorsun onu belirt; ret diyorsan ret, evet diyorsan evet' dedi. Maksadı benim oyumun rengini öğrenmek. Ben de, 'ben hem yetim, hem öksüzüm, benim üzerime gelme' dedim. 'Sana, öksüz, yetim maaşı bağlayacağım' dedi. Neyse, ben oyumu kullandım çıkıyorum, o da bana karşıdan 'tamam' işareti yapıyor. Millet bize bakıyor, 'Allah Allah, bu neyin nesi' falan. Daha önce de böyle şeyler yapmıştı. Böyle şeyler yapılınca tansiyon biraz daha düşmüş oluyor."

Burhan Kuzu\'dan Sırrı Süreyya Açıklaması: Bunu Bana Hep Yapıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Burhan Kuzu'dan Sırrı Süreyya Açıklaması: Bunu Bana Hep Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Musti: Allah MHP yi başımızdan eksik etmesin , öyle bir gün gelecek herkes MHP ' ye katılmak isteyecek ama MHP almayacak AKP'ninde temeli MHP lilerle dolu bilgilerinize 10 51 Yanıtla
  • tatar: gerçek miliyetçi sırı süreya dır miliyetçi olmak ezilen halkların yanında olmak kol kanat gelmek hakını hukukunu savunmaktır türk olup kürtlerin haklarını savunmak herkesin harcı deyildir 52 5 Yanıtla
  • ŞAHİN: ADAMSIIIIIN SIRRIIIIIII ABEEEEEEEE :) 47 2 Yanıtla
  • rr: valla helal olsun sırrı süreyya öndere adam bu adam kardeşim bende milliyetçiyim oda milliyetçi kendi halkına adam dik duruyor bizimkiler gibi kafatası milliyetçisi değil 34 3 Yanıtla
  • DOĞRUSU: Bazıları mecliste milletin vekilleri birbirini bıçaklasa çok keyif alacaklarını ima eden iğrenç yorumlar yapmışlar miğdem bulandı. . . . . 10 6 Yanıtla

Advertisement