AK Parti İstanbul Milletvekili Çamlı Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti İstanbul Milletvekili Çamlı Açıklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın açıklamalarını desteklediklerini belirterek, "Yeni anayasada laikliğin, bir zulüm aracı olmaktan ziyade insanları birleştirici, ülkenin gelişmesine yardımcı olacak bir şekilde tarif edilmesini istiyoruz.

27.04.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın açıklamalarını desteklediklerini belirterek, "Yeni anayasada laikliğin, bir zulüm aracı olmaktan ziyade insanları birleştirici, ülkenin gelişmesine yardımcı olacak bir şekilde tarif edilmesini istiyoruz." dedi.

Çamlı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, TBMM Başkanı Kahraman'ın laikliğe dair açıklamalarının ardından, hakaretlere maruz kaldığını belirterek, demokrat görünen zihniyetlerin, Kahraman'a hakaret edenlerin başını çektiğini ve hakaretlerin, milletin sabrını taşırdığını ifade etti.

Çamlı, "Canlı bomba olarak patlayıp, genç yaşlı demeden onlarca insanı katledenlerin cenazelerine gidip, onlara destek verenler ve milletin arkasında durmayıp, teröre destek verenlerin, kalkıp demokratmış gibi davranarak Sayın Meclis Başkanımıza ateş püskürtmesi ve yaptıkları tantana sabrımızı taşırmıştır. Bu iki yüzlülüğe asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Ahmet Hamdi Çamlı, Türkiye'de ve çevre ülkelerde yaşanan bütün sıkıntıların altında CHP ve İttihat Terakki zihniyetinin yattığını öne sürdü.

Meclis Başkanı Kahraman'ın yeni anayasada laikliğin tarifinin de yer alması gerektiğine işaret ettiğini anımsatan Çamlı, şunları söyledi:

"Meclis Başkanımız sosyal hayatın, siyasetin içinde bir insan, laikçi anlayışla vuruşa vuruşa bir yerlere gelmiş insan. Millete zulmeden, işkence eden bu laikçi, darbeci anlayışla mücadele eden Meclis Başkanı olması hasebiyle diyor ki (Bu anayasada laikliği tam manasıyla tarif edelim)."

Çamlı, İsmail Kahraman'ın açıklamalarını desteklediklerini vurgulayarak, "Yeni anayasada laikliğin, bir zulüm aracı olmaktan ziyade insanları birleştirici, ülkenin gelişmesine yardımcı olacak bir şekilde tarif edilmesini istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İstanbul Milletvekili Çamlı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement