AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner: "22 Mayıs'ta Kendimizi Yenileyeceğiz" - Son Dakika
Politika

AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner: "22 Mayıs'ta Kendimizi Yenileyeceğiz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'in konuşması Toplantıya katılanlardan detay AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner: "22 Mayıs'ta kendimizi yenileyeceğiz" AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "22 Mayıs'ta kendimizi yenileyeceğiz.

11.05.2016 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'in konuşması

Toplantıya katılanlardan detay AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner:

"22 Mayıs'ta kendimizi yenileyeceğiz"

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "22 Mayıs'ta kendimizi yenileyeceğiz." dedi.

Metiner, partisinin Kahta İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, onun gösterdiği istikamette yollarına devam edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sadece partisinin değil, yeni Türkiye'nin de lideri olduğunu belirten Metiner, "22 Mayıs'ta kendimizi yenileyeceğiz. Onun idealleri bizim ideallerimizdir, onun ilkeleri bizim ilkelerimizdir, onun gösterdiği istikamet bizim istikametimizdir. Biatsa biat dedik, itaatse itaat dedik, ölümüne arkasındayız. Çok şükür böyle güçlü liderimiz var. Kongrede de göreceksiniz. Çok daha güçlü bir yeni yönetim kuracağız. AK Parti, eskisinden daha güçlü bir parti olacaktır." diye konuştu.

Hiçkimsenin aralarına nifak sokamayacağını dile getiren Metiner, "Hiç kimse bizi bizden koparamaz. Bizden kopanların başlarına ne geldiğini hepimiz gördük, liderine ve davasına ihanet edenlerin başına ne geldiğini gördük. Çok şükür içimizde liderine ve davasına ihanet eden düşükler çıkmaz. Nadiren çıkanların da akıbetleri ortada. Allah, bizi bu kutlu davanın bir neferi kılsın." dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner: "22 Mayıs\'ta Kendimizi Yenileyeceğiz"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner: '22 Mayıs'ta Kendimizi Yenileyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement