AK Parti İstişare Toplantısı 8 Ocak da Afyonkarahisar'da Başlayacak - Son Dakika
Politika

AK Parti İstişare Toplantısı 8 Ocak da Afyonkarahisar'da Başlayacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti AK Parti İstişare Toplantısı’nın 8-10 Ocak tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılacağını belitti.

11.11.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti AK Parti İstişare Toplantısı'nın 8-10 Ocak tarihleri arasında Afyonkarahisar'da yapılacağını belitti.

Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen toplantı ve kongrelerle alakalı bir değerlendirmede bulunarak "Egenin parlayan yıldızı Afyonkarahisar, artık kongre turizminin de merkezi" dedi. Konu ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Bakan Eroğlu, Anadolu'nun kavşak noktası zaferin, mermerin, lezzetin ve termalin başkenti olan Afyonkarahisar'ın artık bir kongre şehri olduğunu ifade ederek, yapılan yatırımların meyve vermeye başladığını kaydetti. Bölünmüş ve güvenli yollarla diğer illere bağlanan Afyonkarahisar'ın, Zafer Havalimanı ile hava ulaşımı konusunda da büyük mesafe kat ettiğine değinen Bakan Eroğlu, "Ulaşım konusunda çok büyük projeleri hayata geçirdik, kara ulaşımı ve hava ulaşımı tamam, hızlı tren projesini de hayata geçireceğiz ve şehrimizi Türkiye'ye ve Dünyaya bütün ulaşım araçlarıyla bağlayacağız " dedi.

Artık toplantı ve kongrelerinde Afyonkarahisar'da yapılmaya başlandığını belirten Bakan Eroğlu, ülkemizin çeşitli noktalarından gerek kamu kurum ve kuruluşlarının, gerekse de özel işletmelerin eğitim, toplantı ve kongrelerini Afyonkarahisar'da gerçekleştirmeye başladığını belirtti. Bakan Eroğlu, hızla beş yıldızlı otellerin yükseldiği Afyonkarahisar'da kaliteli hizmet verilmesi, gerekli altyapının olması ve misafirperver Afyonkarahisarlılar sayesinde şehrin artık kongre turizmine ev sahipliği yapmaya başladığını vurguladı. Bakan Eroğlu, özellikle 2002 yılından bu yana dev tesislerin hizmete açıldığı Afyonkarahisar'da artık spor kulüplerinin kamp yaptığını, termal turizmle insanların şifa bulduğunu Akarçay ve şehir ormanı başta olmak üzere diğer tesislerle de sosyal ihtiyaçların karşılandığı şehir de ülkemizin dört bir yanından gelen konukların toplantı ve kongrelere katıldığını kaydetti.

"AK PARTİ'DE AFYONKARAHİSAR'I TERCİH ETTİ"

Kuruluşunu Afyonkarahisar'da gerçekleştiren AK Parti'nin de istişare toplantılarını yıllarca Kızılcahamam'da gerçekleştirdiğini, ancak geçtiğimiz yıl Afyonkarahisar'ı tercih ettiğini hatırlatan Bakan Eroğlu 8-9-10 Ocak'ta yapılacak olan "AK Parti İstişare Toplantısının" da yine Afyonkarahisar'da gerçekleştirileceği müjdesini verdi. Afyonkarahisar'ın bir evladı olarak şehrin böylesine önemli toplantılara ev sahipliği yapmasından ötürü gurur duyduğunu söyleyen Bakan Eroğlu tüm bunlara emeği geçen mahalli idarecilere, turizm yatırımcılarına, bu tesislerde çalışan personellere ve Afyonkarahisarlı vatandaşlara teşekkür ederek "Afyonkarahisar bir yıldız gibi parlamaya devam edecek" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İstişare Toplantısı 8 Ocak da Afyonkarahisar'da Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KADİR İHSAN BİÇER: DÜNYAYA AÇILAN AK ORDU BUYRUN ŞEREF VERİYORSUNUZ HOŞGELDİNİZ.AFYON TCDD ÇALIŞANLARINDAN SELAMLAR 0 0 Yanıtla

Advertisement