AK Parti İzmir İl Kongresine Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti İzmir İl Kongresine Doğru

AK Parti İzmir İl Başkanı Delican: "31 Ocak'taki kongremize katılan herkesin dikili bir ağacı olacak.

27.01.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 31 Ocak'taki il kongrelerine katılacak herkesin adına fidan dikeceklerini belirterek, "Kongremize katılan herkesin dikili bir ağacı olacak. Yaklaşık 28 bin fidan dikeceğiz" dedi.

Delican, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, tüm ilçe başkanlarının desteğiyle kongreye gittiklerini, 31 Ocak'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenecek kongreyle süreci tamamlayacaklarını belirtti.

Geçen hafta cumartesi günü İzmir ile ilgili görüşme yaptığı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kente büyük sevgisi olduğunu dile getiren Delican, hafta sonu yapılacak kongrede süprizlerin olacağını ifade etti.

Delican, İstanbul ve Ankara'da seçim çalışmaları yapan bazı kuruluşlarla görüşme yaptıklarını, 7 Haziran'daki seçimler için profesyonel destek alacaklarını, bilimsel saha araştırmaları yaptırdıklarını dile getirdi.

Başbakan Davutoğlu için 2 beste yapıldı

Halkapınar Spor Salonu'ndaki kongreye 30 binin üzerinde katılım beklediklerini, Başbakan Davutoğlu için AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi olan Lütfi Tuna'nın 2 beste yaptığını belirten Delican, bunları AK Parti Genel Merkezi'ne sunduklarını, beğenilmesi halinde Başbakan Davutoğlu'nu bu parçalarla karşılamak istediklerini söyledi.

Bu konuyla ilgili Anadolu Filarmoni Orkestrası ile görüştüklerini, programın uygun olması halinde parçaların canlı çalınacağını, kongrede ayrıca görsel şovların olacağını, 20 bin kumanya dağıtılacağını, çeşitli ikramların yapılacağını kaydeden Delican, şöyle konuştu:

"İzmir'e has parça yaptık. Başbakanımız adına bir parça yaptık. Parça, çok sesli müzikle çalınabilecek. Üzerinde Başbakanımızın sözlerinin işlendiği bir parça oldu. İki parça var. Bir tanesi hem çok sesli müzik hem rock. Diğeri biraz daha Anadolu esintilerinin olduğu bir parça.

Kongreye katılan her misafir için bir çalışma yapıyoruz. Katılanların ad, soyad, TC kimlik numarasını, adresini, telefonlarını alacağız. Onların adına sigara izmaritinden dolayı yanan alanları yeşillendireceğiz. 31 Ocak'taki kongremize katılan herkesin dikili bir ağacı olacak. Yaklaşık 28 bin fidan dikeceğiz. Kendilerine sertifika göndereceğiz. Dikilen ağaçların tamamını da İzmir Kongre Ormanı adıyla sertifikasıyla Başbakanımıza hediye edeceğiz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İzmir İl Kongresine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement