AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ Açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz.

11.06.2016 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz." dedi.

Dağ, İzmir Kütahyalı Dernekler Birliğince Bornova Öğretmenevinde organize edilen iftar yemeğine katıldı.

Burada konuşma yapan Dağ, terörle mücadelede bölge halkının terör örgütüne destek vermemesindeki başarının "çözüm süreci" sayesinde sağlandığını ifade etti.

Bölge halkının terör örgütü PKK'ya destek vermemesinin en güzel örneklerinden birinin Mardin'in Nusaybin ilçesinde yürütülen "Atmaca-7" operasyonunda görüldüğün dile getiren Dağ, 120 bin nüfuslu ilçede aylarca sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine rağmen, halkın güvenlik güçlerinin yanında yer aldığına dikkat çekti.

Terörle mücadele edilen bölgelerde sivillerle terörist ayrımını gözeterek hassas bir mücadele örneği sergilendiğini belirten DAğ, "Bölge halkının haklarını savunduğunu iddia eden HDP'nin sözlerinin bölgede bir karşılığının da kalmadığını görüyoruz. Artık söyledikleri sözün hiçbir etkisi yok, bir ağırlığı yok. Güvenlik güçlerimizin bölge halkına zarar vermeden yürüttüğü bu mücadelenin dünyada eşi benzeri yok. Çünkü Türkiye'nin başına gelen bu olaylar başka ülkelerin başına gelmiş olsaydı, sivil terörist ayrımı gözetmeksizin binlerce insan zarar görebilirdi. Biz bu hassasiyetle terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz." diye konuştu.

Dağ, Türkiye'de bir sistem tıkanıklığının yaşandığını, bunun yeni bir anayasayla ve başkanlık sisteminin getirilmesiyle aşılabileceğini de sözlerine ekledi.

Dağ, konuşmasının ardından, derneğin düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon olan takıma kupasını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement