AK Parti Kadirli İlçe Danışma Meclisi Toplandı - Son Dakika
Politika

AK Parti Kadirli İlçe Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Kadirli İlçe Danışma Meclisi Toplandı

Kadirli'de AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

23.01.2017 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli'de AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Büyükbozdoğan, Kadirli Kültür Sarayı'nda yapılan toplantıda, tüm engelleme ve eylemlere rağmen anayasa değişikliği teklifinin mecliste kabul edildiğini hatırlattı.

Yeni anayasada kazananın Türkiye olacağını belirten Büyükbozdoğan, "Türk milleti, iç ve dış güçlerin saldırmasıyla cennet vatanımızı teröre teslim etmeyeceğini göstermiştir. Bugün birlik olma günüdür. Kim ne yaparsa yapsın korkmayacağız, yıkılmayacağız. Yeni anayasayı sahalara inerek herkese anlatacağız. Nisan ayında yapılması planlanan referandumda sandıktan inşallah yüksek oranla evet çıkacaktır." dedi.

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu da AK Partili 316 milletvekilinin verdiği anayasa değişiklik teklifini MHP milletvekillerinin desteğiyle gece gündüz demeden çalışarak meclisten geçirdiklerini söyledi.

Anayasa değişikliğinin devletin yönetim şekliyle ilgisi olmadığını belirten Durmuşoğlu, "Bizim cumhuriyetle sorunumuz yok. Değiştirilmek istenen yönetim sistemidir. Anayasa değişikliği ile ilgili bir sürece girdik. Nisan ayında muhtemel olarak bir referandum süreci başlayacak. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde liderimizi inşallah başkan olarak ülkemizin başına getirmek için bütün gayretimizi şimdiden göstermeye başlayacağız." diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hamza Tor ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal'ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Kadirli İlçe Danışma Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement