AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplantı öncesinden detaylar AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç'ın konuşması CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Malatya'da AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu KAHRAMANMARAŞ / ŞANLIURFA / KİLİS / Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Malatya'da AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

10.02.2016 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantı öncesinden detaylar

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç'ın konuşması CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Malatya'da AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu

KAHRAMANMARAŞ/ ŞANLIURFA/ KİLİS/ Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Malatya'da AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Erdoğan'ın milyonların desteğini aldığını ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olduğunu belirtti.

Kılıç, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleriyle sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenleri rencide etmediğini, onun şahsında yüce devletin, aziz milletin ve bin yıllık kadim devlet geleneğinin ağır hakaretlere maruz kaldığını dile getirdi.

Kılıçdaroğlu'nun hakaret ederken kullandığı "namus" ve "şeref" kavramlarının Türk halkı için ne kadar hassas olduğunu bu ülkede siyaset yapan her sorumlu insanın bildiğini dile getiren Kılıç, Kılıçdaroğlu'na bir anamuhalefet liderine ve devlet adamlığına yakışan bir duruşla siyaset yapmasını tavsiye etti. Kılıç, "Bu toprakların değerlerine biraz saygısı varsa 30 yılı aşkın bir süredir PKK terör örgütünün öldürdüğü binlerce canı, yakıp yıktığı şehirleri ve şehit ettiği askerleri görmezden gelerek PKK'yı Filistinlilerle bir tutan ve özgürlük savaşçısı olarak belirten bildirgeleri desteklemez. Kürt halkının baskılarından yıldığı PKK'ya, PYD'ye ve YPG'ye 'vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum' demez" ifadesini kullandı.

Öte yandan İl Kadın Kolları üyelerinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Toplantıda AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir de hazır bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları\'ndan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement