AK Parti Kampanya Startını Veriyor! Erdoğan'ın Mesajı, Bahçeli'nin Görüntüsü Olacak - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kampanya Startını Veriyor! Erdoğan'ın Mesajı, Bahçeli'nin Görüntüsü Olacak

AK Parti, 16 Nisan'da yapılacak referandum oylamasına 50 gün kala kampanyanın startını veriyor. Tanıtım toplantısında Erdoğan'ın başarı mesajı okunacak. Bahçeli de görüntülerde yer alacak.

25.02.2017 04:10  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti 16 Nisan'da yapılacak referandum için çalışmalarını Ankara Arena'da düzenlenen toplantı ile başlatıyor. Partililer salonu doldurmaya başladı. Başkentte, AK Parti'nin halk oylaması kampanya tanıtım toplantısı için bazı noktalarda yeni güvenlik önlemleri alındı.

GECE DE ÇALIŞTILAR

Ankara Arena Spor Salonu'nda bugün saat 11.00'de başlayacak "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı" hazırlıkları için görevliler çalışmalarını gece de sürdürdü.


SALONA ÇIKAN NOKTALAR TRAFİĞE KAPATILDI

Bu kapsamda, dün saat 23.00'ten itibaren Kazım Karabekir, Hipodrum ve Cumhuriyet caddeleri ile Talatpaşa Bulvarı'nın salona çıkan noktaları iş makineleri de kullanılarak trafiğe kapatıldı. Spor salonuna çıkan yollar AK Parti bayraklarıyla donatıldı, "Evet" yazılı balonlar da asıldı.


Spor salonu çevresinde çok sayıda polis görev yapıyor.

ERDOĞAN'IN MESAJI OKUNACAK, BAHÇELİ'NİN GÖRÜNTÜSÜ OLACAK

AK Parti, 16 Nisan'da yapılacak referandum oylamasına 50 gün kala kampanyasını tanıtıyor. Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Spor Salonu'na gelmesi planlanan yaklaşık 40 bin partiliye, "50 gün boyunca çalmadık kapı bırakmayın" mesajını verecek. Tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarı mesajı okunacak. 15 Temmuz gecesi yaşananların özel olarak işleneceği toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de görüntülerde yer alacak.

ESKİ VEKİLLERLE BULUŞACAK

Toplantı ile beraber AK Parti'nin halk oylaması kampanyası fiilen başlayacak. Başbakan Yıldırım, toplantının ardından partisinin merkez karar ve yönetim kurulunu toplayacak. Yıldırım, akşam da eski milletvekilleri ve eski il başkanları ile yemekte buluşarak, referandum kampanyası için katkı isteyecek.

TURKUAZ PLATFORM

Ankara Spor Salonu'ndaki tanıtım toplantısı 11.00'de başlayacak. Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın salona girişte partilileri selamlamaları için turkuaz renkli bir platform kuruldu. Parti yöneticileri salonun ortasında, partililer ise tribünlerde yer alacak.

YABANCI MİSYON

123 yabancı misyon şefine davet gönderildi. Yalnızca Türkiye'de görev yapan yabancı misyon şefleri salonda olacak. Yurtdışından misafir olmayacak. Diğer siyasi partilerin yöneticilerine ise davetiye gitmedi.

GRAFİTİ İLE 'EVET'

Salon içerisine kırmızı-beyaz, turuncu-beyaz ve mavi-beyaz renklerde "Evet" yazıları asıldı. AK Parti Gençlik Kolları'na bağlı gençlerin grafiti ile yazdıkları "Evet"ler de salonda yer aldı.

SLOGANLAR EKRANDAN

AK Parti, bugünkü tanıtım için toplam 6 slogan hazırladı. Sloganlar, Başbakan Yıldırım'ın konuşması sırasında kürsünün arkasında bulunan dev ekrandan kamuoyu ile paylaşılacak. Referandum için hazırlanan 6 şarkı da salondaki partililere dinletilecek.

ÖZEL DAVETLİLER

Kuruluşundan bu yana AK Parti'de görev almış, ihraç veya istifa yoluyla ayrılmamış bütün yöneticiler tanıtım toplantısına özel olarak davet edildi.

'EVET', LOGONUN ÖNÜNDE

Salonda AK Parti logosu göze batmayacak şekilde kullanılacak. "Evet" ibareli daha büyük ve görünür halde olacak. Salon Türk bayrağının renkleri olan kırmızı-beyaz balonlarla süslenecek.

500 GAZETECİ

Toplantıya 30'u uluslararası toplam 400 sivil toplum kuruluşu davet edildi. 60'ı yabancı toplam 500 basın mensubu da toplantı için akredite oldu. Basın mensupları için özel bölümler oluşturuldu.

EVET MÜHÜRLERİ

Salona Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile AK Parti bayrağı asıldı. Kürsünün yan taraflarında "Evet" mühürleri kullanıldı

"ÇOK COŞKULU VE HEYECAN VAR"

TOPLANTININ koordinasyonundan sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, dün Ankara Spor Salonu'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Şahin, "Kampanya döneminde kullanacağımız sloganlarımızı, müziklerimizi halkımızla paylaşacağız. Çok coşkulu, heyecan verici parçalarımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir programı icra edeceğiz. Bu salondan yükselecek enerji 81 ilimize yayılacak ve çok güzel bir kampanya dönemini gerçekleştireceğiz" dedi. (Gazete Habertürk)

AK Parti Kampanya Startını Veriyor! Erdoğan\'ın Mesajı, Bahçeli\'nin Görüntüsü Olacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kampanya Startını Veriyor! Erdoğan'ın Mesajı, Bahçeli'nin Görüntüsü Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement