AK Parti Karaköprü İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Karaköprü İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Karaköprü İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Karaköprü 5. Olağan Kongresi, milletvekilleri ve teşkilat üyelerinin yoğun katılımıyla şölen havasında gerçekleşti.

16.11.2014 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karaköprü 5. Olağan Kongresi, milletvekilleri ve teşkilat üyelerinin yoğun katılımıyla şölen havasında gerçekleşti. Tek listeyle gidilen kongrede Av. Ahmet Aksoy, ilçe başkanı seçildi.

Karaköprü Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen kongre, divanın oluşmasıyla başladı. Dilek ve temenniler okunduğu kongrede konuşan Kurucu İlçe Başkanı Faruk Badıllı, kongrelerin nöbet değişimi olduğunu belirterek, seçilecek ilçe başkanına başarılar diledi. Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, kongredeki tek adayın AK Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığına aday gösterilen Av. Ahmet Aksoy olduğunu belirterek, kongre sonucunun hayırlı olmasını diledi.

TBMM Milli Savunma Bakanlığı Komisyon Başkanı ve Kırıklareli Milletvekili Oğuz Kağan Köksal da kongrelerin Ak Parti ve ülke geleceği için çok önemli olduğunu belirtti. AK Parti'nin kuruluş felsefesinde öncelik olarak insan merkezli ve adalet olduğunu anlatan Köksal, "AK Parti, şu görüşten, şu mezhep ve şu dinden diye hiçbir ayrım gözetmeden herkese eşit davranarak bugüne kadar gelmiştir. Doğrusu yüzde 75'e varan bir desteği AK Parti'ye boşu boşuna vermiyoruz aslında. İnandığınız için veriyoruz. AK Parti'yle kutlu yürüyüşü vebal olduğunu düşünüp veriyorsunuz. AK Parti'ye hizmet olarak verdiğimiz oyların ülke geleceği ve yavruları için olduğunu düşünüyorsunuz" diye konuştu. Sonra tek liste halinde yapılan seçimde Av. Ahmet Aksoy, ilçe başkanı seçildi. Kongreye katılanlara teşekkür eden Aksoy, vebalin farkında olduğunu vurgulayarak, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karaköprü, Şanlıurfa ve Türkiye'ye katkı sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Karaköprü İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement