AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ayan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ayan Açıklaması

AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ayan Açıklaması

Ak Parti Karaman İlçe Başkanı, "Burdur Tanıtım Günleri'ne katılmayan tüm belediye ve milletvekillerini şiddetle kınıyorum" dedi.

03.06.2014 10:35  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Mehmet Ayan, Burdur Tanıtım Günleri'ne katılmayan belediye, milletvekili ve sivil toplum kuruluşlarını kınadığını bildirdi.

Ayan, yaptığı yazılı açıklamada, 29 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Ankara'daki Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Burdur Tanıtım Günleri'nin "Teke Yöresinin Başkenti Burdur" sloganıyla yapıldığını kaydetti.

Organizasyonun bir siyasi parti tarafından düzenlenmediğini, Burdur Valiliği ile Ankara Burdurlular Derneğinin tanıtım çalışmaları kapsamında olduğunu belirten Ayan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Tanıtım günlerinde maalesef bazı belediyeler, milletvekilleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini göremedik. Bazı zatların tanıtımlara katılmayışlarını, basın ve sosyal medya üzerinden öğrendik. Bu organizasyon, bir siyasi partinin düzenlediği organizasyon değildi. Diğer illerin tanıtımında, tüm belediyeler, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları birlik olmaktayken, neden Burdur'da bu eksiklik oluyor bunu herkesin kendine sorması gerekiyor. Burdur Tanıtım Günleri'ne katılmayan tüm belediye, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarını şiddetle kınıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ayan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement