AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Vatandaşların TOKİ Konutları Sorununu Çözdü - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Vatandaşların TOKİ Konutları Sorununu Çözdü

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Vatandaşların TOKİ Konutları Sorununu Çözdü

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, TOKİ tarafından Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’nde yapılan konutların hak sahiplerinin 15 Eylül 2015 tarihinde evlerini teslim alacaklarını belirtti.

08.08.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, TOKİ tarafından Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi'nde yapılan konutların hak sahiplerinin 15 Eylül 2015 tarihinde evlerini teslim alacaklarını belirtti.

Milletvekili Mehmet Uçum'un girişimleriyle uzun zamandan beri sürüncemede bırakılan ve zaman zaman hak sahiplerinin tepkilerine neden olan TOKİ konutlarının kura çekimi 21 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak. Uçum, kura çekemi sonrasında Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi'ndeki hak sahiplerine 15 Eylül 2015 tarihinde evlerinin teslim edileceğini kaydetti.

Öte yandan AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum'un Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergun Turan'ı makamında ziyaret etmiş, hak sahiplerinin sorunlarını görüşmüştü.

Uçum, TOKİ Başkanı Ergun Turan ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini, Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde 641 hak sahibinin mağdur edilmeden bir çözüm üretileceğini ve mutabakat sağlandığını, hak sahipliği konusunda eksiği olmayan herkese konutlarının en kısa sürede teslimi için TOKİ'nin çalışma başlattığı müjdesini de vermişti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Vatandaşların TOKİ Konutları Sorununu Çözdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement